Magnat Fastlegesenter

Drammensveien 130 0277 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter

Forståelsesfull

Lege: Cao-Tri Nguyen Skrevet

Tri er hyggelig og forståelsesfull. Tar seg god tid. Tok full sjekk på hele linja for å finne ut hva som feilte. Bra oppfølging.

Good insights

Lege: Cao-Tri Nguyen Skrevet

Dr. Cao-Tri Nguyen knows his patient. I come for a yearly check but not much else since I am basically healthy. I want a doctor who understands that when I say I am sick, I really am sick. He does.

Vimsete

Lege: Knut Winger Skrevet

Jeg har hatt et møte med ham hvor jeg hadde kun ett ærende: Henvisning til spesialist. Han bekreftet at han skulle henvise meg, men da jeg senere purret viste det seg at han ikke hadde fått med seg at han skulle henvise meg. Dette til tross for at henvisningen også fremkom av overskriften i timebestillingen og han bad meg ettersende papirer fra tidligere konsultasjoner som han skulle bruke (hvilket jeg gjorde). Han kan åpenbart ikke ha vært mentalt til stede under møtet vårt. Anbefaler å be om skriftlig bekreftelse på at han faktisk har fått med seg hva som blir avtalt under konsultasjonen. Ellers var han en hyggelig mann å forholde seg til.

Misfornøyd

Lege: Annikken Moer Skrevet

Legen er veldig flink med fakturer. For å få svar på blødprøven koster minst 200kr. Få recept koster 250kr. Hvis du påvist med korona koster det også (selv om andre betaler ingentig). Hvos plutselig hun svarer sent på kveld i meldingen får du faktura i 750kr( hun mener at hun har mye å gjøre og det er overtids tilleg). Konsultasjon alltid maks 10min og svarer kun på ett spørsmål.

Trygg og flink lege.

Lege: Knut Winger Skrevet

Jeg har hatt Knut som lege i over 10 år nå og han er en Utrolig hyggelig og flink lege som hjelper meg med alt.