Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter
Tar ikke pasienten på alvor
Lege: Amir Roland Iranmanesh SkrevetJeg har hatt Amir som fastlege i 2 år. Fikk først et veldig bra inntrykk, men dette endret seg etter et par legebesøk. Opplevde Amir som lite tilgjengelig, viser manglende forståelse og lite empatisk. Jeg kom til denne legen da jeg var gravid og opplevde at jeg ikke ble tatt på alvor med mine helseplager. Opplevde at Amir bagatelliserte min opplevelse knyttet til å miste et barn i graviditeten. Fremstår med lite kompetanse på kvinnehelse og kommunikasjon med sine pasienter.
Kjempe flink
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetAnbefaler henne på det varmeste alltid lyttende og tilstede for meg. Ordner opp med en gang.
[Navn tatt ut av moderator]
Comfortable and very informative.
Lege: Cao-Tri Nguyen SkrevetHe is very warm and approachable doctor, comfortable and knowledgeable in his field.
Satisfied with his service.
Empatisk og flink lege
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetJeg har hatt Sirill som fastlege siden 2011 og jeg føler meg svært godt ivaretatt hos henne. Jeg er ikke en som renner ned dørene, men de gangene jeg har vært hos henne blir jeg tatt alvorlig og har fått rask hjelp.
Positivt overrasket
Lege: Nils Tovsrud SkrevetTar seg tid, sympatisk væremåte, god til å kommunisere.
Lett å bestille time og kort ventetid (2-5 dager)