Ringve Legesenter

Harald Hårfagresgate 2 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter

Lite lyttende

Lege: Even Mork Skrevet

Opplever at han er mest interessert i å avslutte timen. Da føler man seg avvist. Det går an å ha dårlig tid uten at pasienten skal oppleve det som om man ikke kommer til orde eller blir lyttet til. Sykehistorien er vel også en sentral del av diagnostisering, der mener jeg han ikke gjør noen god jobb. Igjen har vel dette noe å gjøre med dårlig tid vil jeg tro, men det skal ikke være pasientens problem.
Ellers er det et hyggelig legesenter.

Ekstremt flink, effektiv

Lege: Even Mork Skrevet

Aldri hatt noe annet enn en veldig positiv opplevelse med Even. Hver gang jeg har kommet inn med et helseproblem har han enten løst det på en legetime, eller sørget for at jeg kom til en spesialist overraskende fort

Dømmende og lite empatisk

Lege: Marthe Kjeldstad Skrevet

Har hatt Marthe som fastlege i snart 6 år. I starten opplevde jeg henne som en grei fastlege fordi hun var effektiv og stilte ikke mange spørsmål og ga meg det jeg spurte om. I senere tid har jeg gått til legen for å prøve å utrede kronisk smerte, og ble møtt med veldig lite empati. Tok en blodprøve, og da den var negativ, tok hun ikke noe som helst initiativ til å lete videre etter andre årsaker. Etter mitt inntrykk så er problemet det samme som med resten av det norske offentlige helsevesen. De har for lite ressurser til å faktisk legge tid i pasientene sine så det endre opp med å raskest mulig finne en løsning for å bruke minst mulig ressurser. Det er veldig synd at det skal være sånn, og det gjør det vanskelig å finne løsninger på mer komplekse problemer. Dersom legen du er ute etter er en som kan gi deg kjapt svar og en enkel løsning så er Marthe legen for deg. Men dersom du ønsker en lege som bruker tid på deg som pasient og at du skal ha det bra, lytter til deg og har som mål å finne en løsning så du har det bra, ville jeg ikke anbefalt Marthe.
Legekontoret har generelt lang ventetid og du burde beregne å sitte på venterommet i 30-45 minutter fra tidspunktet timen din starter. Men sykepleierne i labben og resepsjonen er hyggelige.

Uhøflig og lite forståelsesfull

Lege: Even Mork Skrevet

Hørte ikke på noe av det jeg hadde å si, og følte meg rett og slett bare overkjørt. Måtte selv spørre om den medisinen jeg fikk kunne ha påvirkning på det jeg allerede tok. Fikk til svar at jeg selv måtte merke om jeg fikk noen bivirkninger og at jeg ut fra det selv måtte avgjøre hvilken medisin som var viktigst for meg. Lite medfølelse og forståelse

Dyktig og omsorgsfull

Lege: Sverre Sande Skrevet

Jeg kan ikke få rost fastlegen min nok. Kunnskapsrik, imøtekommende, ydmyk, forståelsesfull og ikke minst bestemt og handlekraftig. Følger utrolig godt opp.