Legekontoret På Tjøme V/færder Kommune

Rødsgate 36 3145 Tjøme

Siste vurderinger av behandlere ved Legekontoret På Tjøme V/færder Kommune

Veldig bra

Lege: Maria Strøm Slyngstad Skrevet

Super lege og et legekontor som gir personlig og topp service. Oppleves trygt og at jeg som pasient blir hørt.

Gjør meg usikker

Lege: Ronny Storvollen Skrevet

Har time på dagen eller dagen etter(postivt)
Etter 2 måneder på nytt kontor, problemer med reseptformidleren. Ikke spesielt kunnskapsrik hva gjelder enkle spørsmål om medisin.

Vennlig, trygg og dyktig

Lege: Maria Strøm Slyngstad Skrevet

Det er alltid med et smil og en vennlig tone Maria møter meg som pasient. Hun stiller relevante spørsmål på en måte som gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt.
Føler meg trygg på hennes profesjonalitet, imøtekommenhet og vennlighet. Helt topp!

Vekslende

Lege: Ronny Storvollen Skrevet

Dagsformen hans er veldig opp og ned, noen ganger blir man møtt med interesse og litt humor, andre ganger føler man seg som en byrde han ikke er så interessert i å lytte til. Han har også en tendens til å henge plager på samme knagg, noe som er både forvirrende og frustrerende. Jeg drar der ifra med en følelse av at jeg hverken fikk hjelp til det jeg lurte på eller ble noe klokere. Dette skaper mye usikkerhet når man sliter med kronisk sykdom og har angst i tillegg.

Grundig og hyggelig

Lege: Jon Anders Fjose Skrevet

Dr. Fjose er en grundig og hyggelig lege. Han konfererer med kollegaer ved behov, henviser og følger opp. Blid, humoristisk og omsorgsfull.