Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Kalbakken AS
Flink lege
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetDr Emilia er kjempeflink som lege..Hører på dine bekymringer og finner løsninger.Anbefales virkelig.
Styr unna!!
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetHold dere unna denne klinikken. Uvennlig personale. En useriøs fastlege, men ufattelig dårlig behandling og oppfører seg dårlig mot pasientene sine. Blir du syk to ganger i løpet av kort tid og trenger å besøke klinikken, kan du forvente kjeft allerede på venterommet om hvorfor du er her igjen.
Trygg, kunskapsrik, omsorgsfull
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetDen beste legen jeg noen gang har vært hos. Hun er ektefølt og bryr seg. Gir seg ikke før man finner ut av problemene.
De øvrige ansatte er super hyggelige og omsorgsfulle.
Grundig i time, men fulgte ikke opp etterpå.
Lege: Ljiljana Mirkovic SkrevetJeg hadde en god opplevelse av Liljana på legekontoret der hun tok meg på alvor og sa hun skulle følge opp med både henvisning og resept. 3 måneder etterpå etter flere meldinger i Helse-Norge som aldri ble besvart, er henvisning fremdeles ikke sendt og resepter jeg ba om fornyelse på for over en måned siden, ikke besvart. Da jeg ringte legekontoret for å informere om dette og høre hva som hadde skjedd, ble jeg tilbudt å sette opp en time for å snakke med Liljana om dette, noe jeg sa at jeg ikke så nødvendigheten av og da la legekontoret på. Provoserende og ugrei opplevelse. Anbefales ikke.
Utrolig flink og imøtekommende
Lege: Ljiljana Mirkovic SkrevetLiljana er en utrolig flink og imøtekommende lege. Hun bruker tid på sine pasienter og er veldig flink til å følge opp/ta prøver!
Fantastisk menneske og ikke minst en fantastisk lege!