Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ranheim Legesenter
Ung og engasjert
Lege: Nikolai Aarre Mæhlum SkrevetEngasjert, nyskjerrig og lyttende lege. Meget positivt inntrykk. Undersøker nøye og er effektiv i sin behandling
Direkte, lyttende og dyktig
Lege: Karl Ulvan Hilt SkrevetMeget kompetent lege som er tydelig, lyttende og svært god til oppfølging. Gir seg ikke så lett som jeg har erfart med tidligere leger. Er ikke redd for å sende henvisning til spesialister, samt følge opp til ting er avklart og evt passende behandling er på plass. Har hatt ham i ca 3-4 år.
Dyktig og behagelig fastlege
Lege: Karl Ulvan Hilt SkrevetHar hatt Hilt som fastlege siden 2011 og har aldri vært så fornøyd som nå. Han er veldig flink både faglig og til å SE pasienten. Tar seg god tid og er grundig. Både jeg og barna trives godt med han som vår fastlege. Anbefales!
Kjempeflink og hyggelig
Lege: Ingjerd Murvoll SkrevetTar seg tid og viser omsorg. Anbefaler virkelig Ingjerd som en flott lege som ønsker det beste for pasienten
Super fastlege
Lege: Ingjerd Murvoll SkrevetJeg har veldig god erfaring med Muruvoll som fastlege for meg og mine barn. Dyktig, imøtekommende, forståelsesfull og ikke minst tilgjengelig. Føler vi blir tatt på alvor og får nødvendig oppfølging ifht henvisninger, resepter m.v., og at d aldri er noe problem å få time raskt om en av de små er syke. Veldig godt fornøyd fortsatt etter mange år!