Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ranheim Legesenter
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Karl Ulvan Hilt Skrevetjeg ble lyttet til og ble tatt på alvor fra første time, der han igangsatte tiltak som ikke min forrige lege hadde "brydd" seg om. Han er god til å lytte, og har et behagelig og avslappet vesen. Flink til og ivareta både min fysiske psykiske helse, noe jeg trenger, fordi det er jeg ikke alltid så flink til selv! ; )
Helt grei Lege, noe manglende erfaring.
Lege: Ingjerd Murvoll SkrevetEvnen til å forstå pasienten er nok litt vanskelig da erfaring mangler.
Misfornøyd med oppfølging og møter ikke så mange smil i kontorlandskapet. Kan virke som at de er lei av jobben, og følte meg som å være på ett samlebånd.
Den beste legen jeg har møtt og jeg har møtt mange!
Lege: Ingjerd Murvoll SkrevetHun møter meg med vennlighet, empati, forståelse og tar symptomene mine på alvor. Sjekker alt heller en gang for mye enn en for lite. Jeg føler meg ivaretatt og i trygge hender. Hun har ingen slike "ja men det bruker ikke å være det så det sjekker vi ikke"- legenykker som jeg har møtt mange ganger. Jeg er kronisk syk så jeg har mye med henne å gjøre. Hun stiller på alle møter med nav og andre behandlere når det er samarbeidsmøter og føler at hun er den jeg kan støtte meg på i møte med nav, dps, sykehus osv... Hun husker meg og er oppriktig intressert i hvordan jeg har det. Anbefaler henne! Jeg skal aldri bytte så lenge jeg bor i trøndelag.
Fantastisk dyktig lege
Lege: Karl Ulvan Hilt SkrevetVært min fastlege i mange år:-).
Her blir man lyttet til og tatt på alvor. Veldig flink med barn. Handlekraftig. Meget heldig som får ha en slik dyktig lege ved Ranheim legesenter.
Handlekraftig
Lege: Karl Ulvan Hilt SkrevetEn lege som tar både meg og mitt barn på alvor. Handlekraftig.