Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ila Legesenter DA
Utrolig god og flink lege
Lege: Kjersti Kierulf Åm SkrevetUng mann som har fått litt problemer med rus i 20-års alderen.
Rask god trygg oppfølging.
Alltid hjelpsom forståelsesfull.
Vil anbefale kjersti absolutt alle!
Dyktig lege
Lege: Kjersti Kierulf Åm SkrevetKjersti er legen som tar seg tid til å deg som pasient. Hun virker trygg og god i det hun utfører. Virker på meg som faglig kompetent og gir god veiledning. Tar seg tid til å lytte og viser stor grad av empati.
Fantastisk lege og menneske!
Lege: Roger Kahn SkrevetEt unikt menneske med humor, medmenneskelighet og profesjonalitet ut til fingerspissene. Man finner ikke en bedre fastlege :)
Profesjonell og empatisk
Lege: Julie Nesheim SkrevetJulie er faglig sterk og profesjonell. Hun møter problemer på en systematisk og rasjonell måte. Samtidig evner hun å se «hele mennesket», at for eksempel livssituasjon har mye å si for helsa.
Hun er meget tilgjengelig på e-konsultasjon og svarer alltid utfyllende. Hun er også der om man trenger hjelp litt mer akutt.
Det eneste å «utsette»på henne er at det ofte kan bli mye venting om man først må møte på legekontoret. Men det er alltid lett å tilgi, da når man først kommer inn blir møtt på den aller beste måten. Tror nok ventetiden på dette legekontoret har med populariteten å gjøre, har man først en god fastlege, så holder man på den.
Rolig og flink
Lege: Roger Kahn SkrevetVerdens beste lege, som jeg har hatt siden jeg ble født!
Han tar seg alltid tid til meg, og jeg har aldri avtalt time. Hyggelig, rolig og behagelig.
Lurer på hva jeg gjør når han går av....