Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttuntorget legesenter
Dyktig og trygg
Lege: Lene Kvamsdal SkrevetEg har hatt Lene som fastlege i fleire år, og er utruleg nøygd med måten eg blir møtt på av ho! Ho ser meg, lyttar til meg og tek meg på alvor. Ho verkar å ha utruleg brei og god kunnskap, og er ærleg på det viss eg kjem med noko ho er usikker på. Då rådfører ho seg med spesialist, gjerne medan eg sit der.
Alt i alt ein fantastisk fastlege - fantastisk nok til at mannen min stod på venteliste i to år for å komme på pasientlista hennar - og eg anbefalar ho varmt til alle!
Fantastisk lege på alle måter,kjenner meg ikke igjen på kritikken som er skrevet.
Lege: Khoa Duong SkrevetSist jeg var hos ham,måtte jeg si til legen selv,at han var en dyktig lege.Jeg bor langt unna,men jeg prøvde bytte nærmere,det var ikke noe lurt av meg men fikk heldigvis komme tilbake etter kort tid.
Han lytter,og er utrolig flink å sende deg videre når det trengs.Er selv utdannet sykepleier,men er nå pensjonist.
Jeg håper han blir værende så lenge jeg lever.
Moden, reflektert og omsorgsfull
Lege: Lene Kvamsdal SkrevetKan ikke se for meg en bedre fastlege. Tar deg på alvor, og er oppriktig interessert i deg og helsen din. Kan ikke anbefale henne varmt nok.
Ikke fornøyd
Lege: Lene Kvamsdal SkrevetJeg har hatt Lene som lege i mange år, hun er en trivelig dame men har flere ganger gitt meg antibiotika for noe uten at jeg har fått resultat på at det er dette jeg har. Da jeg kom hjem fra Afrika og var kjempedårlig i hele kroppen fikk jeg beskjed om å hvile det av meg uten at hun tok en eneste test, noe som fikk meg til å føle at hun ikke tok meg seriøst og at jeg følte meg utrygg . Noe annet som jeg er misfornøyd med er at det ofte tar to uker før jeg får komme til da legen alltid er opptatt. Har nå skiftet til en annen lege.
Kunnskapsrik, interessert og effektiv.
Lege: Sissel Holmen SkrevetHatt Sissel Holmen som fastlege i 15år. Både meg og mine to døtre er svært fornøyd! Hun tar pasienten på alvor, og man føler seg sett og ivaretatt.