Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttuntorget legesenter
Vennlig, effektiv og oppdatert
Lege: Lene Kvamsdal SkrevetKommer raskt til sakens kjerne, søker råd utenfra hvis hun ikke føler seg kompetent, dette gjør hun gjerne mens du er der. Man føler seg ivaretatt og sett. Hun sender alltid svar på prøver, uansett resultat. Ringer deg hvis det er behov. En svært tilstede og virkelig den beste legen jeg har hatt.
Seriøs og omsorgsfull lege
Lege: Sissel Holmen SkrevetOpplever å bli tatt på alvor og godt følgt opp i ettertid. Ingen henvendelser blir oppfattet som unødvendige. Virker dyktig i sitt arbeid samtidig som hun er rask og effektiv. Veldig fornøgd!
Svært god lege!
Lege: Khoa Duong SkrevetHar hatt Khoa som fastlege i mange år nå. Kan ikke annet enn skryte han opp i skyene. Lytter til meg som pasient, tar alt jeg sier alvorlig, og ikke minst så undersøker han heller en ting for mye enn for lite.
I tillegg er han en hyggelig og omgjengelig person! Anbefales på det sterkeste.
OM det skulle være et lite minus, så var det at han tilbydde akupunktur (alternativ medisin), noe jeg ikke hadde forventet hos fastlegen. Dog ble dette aldri nevnt igjen etter jeg takket pent nei.
Tar pasienten på alvor
Lege: Lene Kvamsdal SkrevetHun er bare fantastisk i alle måter en lege skal være. Hun er lyttende, tilgjengelig, løsningsorientert og tar pasienten på alvor. Jeg takker alle som jobber på Nesttun legesenter.
Flink, effektiv og rutinert!
Lege: Sissel Holmen SkrevetSissel Holmen opplever jeg som en veldig dyktig lege, hun har vært min fastlege i 16år og har vært veldig støttende og flink!
Tommel opp for en lege som bryr seg!