Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Øvre Nydalen Legesenter AS

Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Om

Velkommen til Øvre Nydalen Legesenter – et nyetablert medisinsk senter i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du finne din nye fastlege i våre romslige og nyoppussede lokaler.

Med 6 erfarne fastleger og et team av 3 dedikerte helsesekretærer, streber vi etter å tilby den beste helsetjenesten for deg og din familie.

For oss er hver pasient unik. Du vil bli møtt av vennlige fastleger som ikke bare har bred faglig kompetanse, men også et oppriktig ønske om å ta vare på deg og din helse.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig fått null-hjemmel, noe som betyr at hun for tiden har god kapasitet:

Dr Arezou Malekshahian

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Ansvarlig, dyktig og omsorgsfull

Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen Skrevet

Jeg har hatt Tonje Mysen som fastlege i over 10 år og hun er pasientenes beste forkjemper og ambassadør i et kronglete helsesystem. Det er ikke en problemstilling hun ikke tar tak i og hun er en god og engasjert fastlege med både kunnskap om psykisk helse og somatikk. Anbefaler henne på det sterkeste selv om det til tider kan være vanskelig å få time der og kommunikasjonen med forværelset kunne vært bedre.

Har ikke tid

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Frøydis gir inntrykk av at hun forsøker å presse så mange pasienter som mulig inn i avtaleboken. Dette er en gjenganger flere har uttrykt misnøye ved. Det er forståelig at en lege tjener til livets opphold ved å behandle flest mulig, men til hvilken pris for pasienten?
Piller og hvile er ikke løsningen på alt, velmenende ord like så. Handling og noe mer tid kunne vært på sin plass.
Anmeldelse gitt er ikke nødvendigvis ledende, men dette er et håp om å nå frem med budskapet.

Voksen, varm, flink

Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen Skrevet

Glad for å ha en god og erfaren fastlege med et stort hjerte! Hun har engasjement for pasientene og vi vet vi får den beste hjelp når det virkelig trengs!

Safe and knowledgeable

Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen Skrevet

She is an excellent doctor. I came from Bangladesh in 2015. Since then, I have always found her very helpful, good listener, quick action and many more. She is very responsive and never waste time and can take quick decision. I want more prosperity in her career.

Fantastisk lege

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Sverre er ein fantastisk lege, suveren oppfølging både av pasient, og pårørende. Tok seg alltid god tid til pasienten, svarte og forklarte godt til pårørende. Alltid møtte han oss med ett smil, og godt humør:)