Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Øvre Nydalen Legesenter AS

Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Om

Velkommen til Øvre Nydalen Legesenter – et nyetablert medisinsk senter i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du finne din nye fastlege i våre romslige og nyoppussede lokaler.

Med 6 erfarne fastleger og et team av 3 dedikerte helsesekretærer, streber vi etter å tilby den beste helsetjenesten for deg og din familie.

For oss er hver pasient unik. Du vil bli møtt av vennlige fastleger som ikke bare har bred faglig kompetanse, men også et oppriktig ønske om å ta vare på deg og din helse.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig fått null-hjemmel, noe som betyr at hun for tiden har god kapasitet:

Dr Arezou Malekshahian

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Gjør ikke en god jobb

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Jeg opplevde denne legen som uinteressert og sta, uten vilje til å først høre og spørre for å hjelpe. Uten pasient fokus med andre ord.

Sympatisk, grundig og dyktig

Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen Skrevet

Har hatt henne som farlege i over 10 år. Hun følger oss godt opp, svarer rakt på henvendelser og er faglig dyktig.

Usympatisk og lite kunnskapsrik

Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen Skrevet

Jeg opplever denne legen som usympatisk. Hun hverken lytter eller tror på meg som pasient, og tar meg lite seriøst.
Hun yter ikke forsvarlig helsehjelp da jeg har hatt et komplekst sykdomsbilde. Holdningene hennes ovenfor meg og mine pårørende oppleves som svært skremmende. Anbefales derfor dessverre ikke fra min side!

Støtter mere systemet enn deg som pasient

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

En dyktig lege om du er frisk. Veldig sjarmerende og tilsynelatende positiv, men det hjelper lite når man er syk og behøver å bli tatt på alvor

Trygg, vennlig og hjelpsom

Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen Skrevet

Jeg opplever at jeg alltid får hjelp hos denne fastlegen. Hvis hun ikke selv er faglig sikker, kontakter hun spesialister eller evt sender hun meg videre til en spesialist. Selv om hun har det travelt, er hun alltid hyggelig og oppmerksom.