Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Øvre Nydalen Legesenter AS

Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Om

Velkommen til Øvre Nydalen Legesenter – et nyetablert medisinsk senter i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du finne din nye fastlege i våre romslige og nyoppussede lokaler.

Med 6 erfarne fastleger og et team av 3 dedikerte helsesekretærer, streber vi etter å tilby den beste helsetjenesten for deg og din familie.

For oss er hver pasient unik. Du vil bli møtt av vennlige fastleger som ikke bare har bred faglig kompetanse, men også et oppriktig ønske om å ta vare på deg og din helse.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig fått null-hjemmel, noe som betyr at hun for tiden har god kapasitet:

Dr Arezou Malekshahian

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Omsorgsfull og profesjonell

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Jeg har hatt mange leger og lett lenge etter en god lege. Endelig har jeg funnet en som lytter på mine behov, og tar meg seriøst som en pasient. Jeg er storfornøyd med Enkerud som min lege og blir alltid møtt med et smil og forståelse. Aldri hatt en dårlig opplevelse og er veldig fornøyd!

Ubehagelig

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Jeg opplever denne fastlegen som lite profesjonell og genuin i konsultasjon. Han fremstår som sympatisk, og har en glatt overfladisk sjarm, men dette opplever jeg kun som et skuespill. Han følger ikke opp prøvesvar, noe han lover at han skal gjøre og dette skaper ikke tillitt. Podcasten som ligger ute er en helt annen versjon av hvordan han faktisk er. Han virker stresset, noe som gjør det er vanskelig å faktisk være pasient. Ønsker du å bli tatt på alvor og få god oppfølging, bør du bytte fastlege. Svært lang ventetid og lite profesjonell adferd. Dette er en lege jeg fraråder alle jeg kjenner. Jeg har byttet, og jeg angrer ikke et sekund. Kunne jeg gitt null stjerner hadde jeg gjort det.

En fastlege som virkelig bryr seg om sine pasienter.

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Jeg har hatt en svært positiv opplevelse med denne fastlegen. Hun er imøtekommende, lyttende og skaper en trygg atmosfære. Hun tar pasientens bekymringer på alvor og forklarer behandlingsalternativer grundig, tilpasset den enkeltes behov.
Med sin kombinasjon av faglig dyktighet og empati, er hun en lege jeg trygt kan anbefale til alle som ønsker god oppfølging og omsorg.

Fantastisk

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Sverre Enkerud er uten tvil den beste legen jeg noen gang har hatt. I en tid hvor mange fastleger opplever et stort press og arbeidsbelastning, utmerker han seg som et eksempel på hva en fastlege skal være – omsorgsfull, tilgjengelig og med genuin interesse for pasientens ve og vel.

Sverre har en sjelden evne til å fokusere på det som virkelig er viktig for meg som pasient. Han tar seg tid til å lytte nøye, samtidig som han deler av sin egen erfaring med en åpenhet som skaper tillit. Dette gjør at jeg alltid føler meg sett og hørt, og jeg vet at han tar alle mine bekymringer på alvor.

Det som virkelig setter Sverre i en klasse for seg selv, er hvordan han balanserer empati med tydelighet. Han er ikke redd for å være direkte når det kommer til å ta viktige avgjørelser for helsen min. Dette gir meg en trygghet i at jeg får de beste rådene og tiltakene, enten det er for å løse et problem eller å få en dypere innsikt i min situasjon.

Fastlegeordningen i Norge er under press, men leger som Sverre Enkerud viser at det fremdeles finnes fastleger som setter pasienten først, og som klarer å kombinere både faglig dyktighet og medmenneskelighet. Jeg har aldri møtt noen som har en lege som behandler dem på samme måte som Sverre behandler meg, og jeg skryter av ham til alle jeg kjenner når vi snakker om helse og leger.

Sverre Enkerud er en lege jeg virkelig stoler på, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med å ha ham som min fastlege.

Er du nysgjerrig på hvordan type han er anbefaler jeg å sjekke ut podcasten han var med i. Google "Sverre Enkerud podcast" så finner du den.

Vennlig, nysgjerrig og kunnskapsrik

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Byttet til fastlege Enkerud og føler meg nå svært godt ivaretatt. Enkerud har en lyttende tilnærming, og driv til å finne riktig behandling for den enkelte. Ved å være nysgjerrig og genuint interessert i meg som pasient kommer Enkerud med konkrete forslag til behandling.

Det er enkelt å få time, tydelig kommunikasjon, vennlig fremtoning, samt en nysgjerrig og kunnskapsrik lege kort oppsummert.