Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Øvre Nydalen Legesenter AS

Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Om

Velkommen til Øvre Nydalen Legesenter – et nyetablert medisinsk senter i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du finne din nye fastlege i våre romslige og nyoppussede lokaler.

Med 6 erfarne fastleger og et team av 3 dedikerte helsesekretærer, streber vi etter å tilby den beste helsetjenesten for deg og din familie.

For oss er hver pasient unik. Du vil bli møtt av vennlige fastleger som ikke bare har bred faglig kompetanse, men også et oppriktig ønske om å ta vare på deg og din helse.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig fått null-hjemmel, noe som betyr at hun for tiden har god kapasitet:

Dr Arezou Malekshahian

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Trygg og kunnskaprik

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Alltid hyggelig, raus, kunnskapsrik, lyttende og er faglig sterk. Jeg føler meg trygg med henne som fastlege til meg og barna. Hun er blid og lett å prate med. Hun tar deg på alvor, lytter til de utfordringene du måtte ha og kommer opp med gode løsninger.

Tar seg tid til deg

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Jeg venter gjerne litt ekstra og er forberedt på litt forsinkelser, men det er så verdt det når man kommer inn og får ta seg god tid med Sverre. Jeg opplever at han lytter, ser meg og virkelig bryr seg om hvordan jeg har det, og har en fin balanse mellom å være støttende og tydelig. Han er lett å prate med, og jeg tror han gjør sitt beste for at pasientene alltid skal gå ut med bedre humør enn da de kom inn.

Fantastisk Fastlege som ser DEG.

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Har vært så heldig å få Dr. Enkerud som fastlege.
Kan være litt venting, men det er pga. at han gjør seg ferdig med pasienten før neste.
Vi må huske at vi ikke er alene her i verden…
Jeg har også sluttet hos min psykolog da Dr. Enkerud fyller begge rollene..
FANTASTISK!!

Håpløs på komunikasjon og tilgjengelighet

Lege: Linda Katrine Severinsen Backlund Skrevet

Har Linda som fastlege, men Yasin som vikarlege.
Har brukt mer enn en uke på å ringe de uten å få svar selv om svarer sier "..vi har ikke glemt deg".
Også timeplanen i HelseNorge er full og ikke mulig å bruke.
Det er altså ikke mulig å få tak i Øvre Nydalen legesenter. Trodde ikke dette var hverken mulig eller lov.

Trygg, kunnskapsrik og imøtekommende

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Utrolig flink fastlege! Hun snakker til deg på en måte som er enkel å forstå og uten masse faguttrykk. Hun er hyggelig og imøtekommende, og svært kunnskapsrik (spesielt hva gjelder kvinnehelse). Anbefaler henne på det sterkeste!