Søeberg legesenter

Søebergs gate 4 3211 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter

Super lege

Lege: Øyvind Smidsrød Skrevet

Svarer raskt på spørsmål stilt over nettportalen, tar imot ønsker fra pasient, henviser og gjør det beste for pasient. Flink med barn.
Anbefales.
Venterommet kunne vært hyggeligere og bedre luft. Blir klamt og varmt med mange der, uten vinduer.

Dyktig og imøtekommende

Lege: Huy Phuong Nguyen Vu Skrevet

Aldri hatt så punktlig lege. Men det er mindre viktig sammenliknet med at han lytter og stiller svært relevante spørsmål. Timen går effektivt og dermed er han også alltid presis til neste pasient. Da har han eventuelt tatt kontakt senere for å følge opp ved behov. Opplever at han virkelig ønsker å hjelpe på best mulig vis, uansett hva det måtte gjelde. Minst like flink med barna som med meg som voksen. Beste fastlegen jeg og familien noen gang har hatt og jeg håper aldri vi mister han.

Flink og seriøs

Lege: Huy Phuong Nguyen Vu Skrevet

Blir respektert, alltids tatt på alvor. Veldig enkel og prate med og en kjempegod lytter. Man merker at han gjør sitt beste for å hjelpe deg.

Trygg og dyktig

Lege: Huy Phuong Nguyen Vu Skrevet

Bryr seg virkelig og følger opp utover hva man kan forvente. Anbefales på det sterkeste. Flink med barn

Den beste legen jeg kunne hatt

Lege: Huy Phuong Nguyen Vu Skrevet

Han hjelper meg alltid med å få riktig behandling og undersøkelser. Han er veldig dedikert til jobben sin og pasientene sine. Han jobber en del kveld og hjemmefra for å dekke behovet til pasientene. Lytter og tar man på alvorlig.