Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter
Utrolig person og en eksepsjonell lege!
Lege: Huy Phuong Nguyen Vu SkrevetHuy er ikke bare en dyktig lege, men også en varm og imøtekommende person. Han lytter oppmerksomt til mine bekymringer og viser genuin omsorg for mine behov. Hans evne til å navigere gjennom byråkrati og motstand for å sikre den beste behandlingen er imponerende.
Det som virkelig skiller Huy ut er hans menneskekunnskap. Han forstår pasientens behov og følelser på et dypere nivå, og dette gjør ham til en ekstraordinær lege. Jeg kan ærlig si at Huy har reddet livet mitt gjennom sin urokkelige støtte og engasjement. Han har vært der for meg i alle situasjoner, og jeg er dypt takknemlig for hans fantastiske innsats. Takk, Huy, for å være en utrolig person og en eksepsjonell lege! <3
Rolig og trygg
Lege: Huy Phuong Nguyen Vu SkrevetDr. Huy er eksempelet på en fantastisk fin fastlege som tar seg god tid til å lytte og forstå!
Jeg fulgte min datter (8) dit her om dagen, og etter legetimen sa datteren min "legen var så søt og snill! Jeg liker han"
Det har så mye å si hvordan en føler seg etter å ha vært hos fastlegen sin.
Hyggelig og føler seg trygg
Lege: Kristin Øvland Fuglår SkrevetVeldig fornøyd med henne som lege.
Føler meg godt tatt imot og føler meg trygg på henne og hva jeg kan si.
Engasjert og lyttende
Lege: Huy Phuong Nguyen Vu SkrevetMin svigermor på 90 har for første gang i livet fått en lege som er opptatt av henne. Han kommer på hjemmebesøk ved behov og er genuint opptatt av at hun skal ha det bra
Ikke en lege for kronisk syke
Lege: Øyvind Smidsrød SkrevetDa jeg først byttet til Øyvind (sammen med mann og to barn) opplevde jeg han som engasjert og oppdatert på forsking. Han er alltid imøtekommende og hyggelig, men det jeg følte var at han gav meg opp.
Pga kronisk sykdom valgte jeg til slutt å bytte til en ny fastlege. Øyvind prøvde en god stund, før han endte meg å spørre meg hva vi skulle gjøre videre... Enten det var en henvisning eller rehabilitering.
Følte meg mindre og mindre som pasient rett og slett. Vet pasienter med kroniske sykdommer er mange legers minst interessante pasienter.
Har ikke noe å utsette på han i møte med barn. Rolig og tålmodig, men litt for forsiktig - en sjenert gutt fikk han ikke overtalt til hverken å snakke eller la seg undersøke (ikke vært problematisk før eller siden).
En ok fastlege, men ville ikke satt meg på venteliste hos han.