Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter
Den beste i Sandefjord
Lege: Øyvind Smidsrød SkrevetVi har byttet fastlege flere ganger og møt de fleste. Men Øyvind er den beste. Hører på pasienter, henviser videre om det er behov, er ærlig, prøver alltid å finne svar. Man kan se at han bryr seg.. stempler ikke alle med «syk i hodet», «sikkert stress», «ta en Paracet og drikk masse vann».. virkelig god lege. Flink med barn, tvinger ikke.. alltid blid og tar deg på alvor. Vi har brukt han i flere år tidligere, men måtte bytte pga service i skranken, turte ikke til slutt å ringe da spesielt en dame der var så frekk.. når jeg fikk vite hun ikke jobber der lenger, har vi byttet tilbake til Øyvind!
Flott lege
Lege: Huy Phuong Nguyen Vu SkrevetEn veldig forståelsesfull og flott lege som VIRKELIG følger opp sine pasienter. Tar tak i problemer med en gang. Fikk han i oktober 2021, og angrer ikke et sekund. Jeg må si jeg har vært heldig som har fått han, og endelig en lege som forstår sine pasienter😊😊😊
Lytter og vil gjerne finne ut hva er årsaken til helseplager
Lege: Huy Phuong Nguyen Vu SkrevetFikk han som vikarlege for 2 år siden. Min fastlege tok meg ikke seriøst og gav meg diagnoser, som stemte overhodet ikke.
Denne legen var interessert i mine plager og ville finne ut av det. Henviste meg til spesialister, tok blodprøver, fulgte opp når det var nødvendig. Han forklarer det som er uklart, lytter på deg som pasient og bruker god tid på deg som pasient.
Lyttende og effektiv
Lege: Huy Phuong Nguyen Vu SkrevetFikk han som vikar da legen min ikke var tilgjengelig. Han ønsket å finne ut hva som var galt, var medmenneskelig, hyggelig, lyttende og effektiv.
Der min andre lege ikke ønsket å hjelpe var han stikk motsatt og ønsket å gjøre mest mulig for at jeg skulle få det bra.
Han beklaget til og med at jeg måtte vente 5 minutter, vanligvis venter jeg 30-40 minutter på fastlegen min!
Synd han ikke har flere ledige plasser på pasientlista si
Veldig dyktig lege
Lege: Huy Phuong Nguyen Vu SkrevetLytter, er rask og effektiv. Anbefales! Presis er han også.
Fremstår som dyktig og har medmenneskelighet. Følger også opp.