Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter
ikke helt fornøyd
Lege: Mahtab Ghanei SkrevetFøler hun ikke tar deg helt på alvor. føler du er til bry når du kommer dit. anbefaler ikke henne.
Men veldig fint legekontor og de som sitter i skranken er veldig hyggelig og imøtekommende
Denne fastlegen kan jeg anbefale på det sterkeste.
Lege: Øyvind Smidsrød SkrevetNår du kommer inn. Så god energi i rommet.
Omsorg for sine pasienter.
Lang venteliste hos
Øyvind 😪
Beste legen jeg har hatt
Lege: Mahtab Ghanei SkrevetOppleves som trygg og kunnskapsrik, og er en varm og hyggelig person. Hun tar mine utfordringer på alvor og sørger for grundige undersøkelser. Dette er den beste legen jeg har hatt noen gang.
Meget kundevennlig og trygg lege
Lege: Øyvind Smidsrød SkrevetØyvind smitsrød har vært vår familielege siden han begynte sin legepraksis. Vi er meget fornøyde med hans behandling.Ps.Vi har ingen forståelse av alle klager som skrakepersonalet har fått.Vi har vært pasient er ved dette legekontor siden den var i jarnbaneallen og har vært meget fornøyd behandlingen vi har fått.mvh fornøyde pasienter.
Dårlig å lite imøtekommende
Lege: Mahtab Ghanei SkrevetFølte det var som å snakke med en vegg, når jeg fortalte om mine angstproblemer å hva som ga meg disse problemene ble jeg fortalt at tingene jeg slet med ikke hadde noe med angst å gjøre, følte rettåslett at jeg ikke ble trodd på, jeg er iferd med å bytte, anbefaller å styre unna denne fastlegen.