Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øyane Legesenter
Nydelig fastlege
Lege: Cecilie Ekrem Tveit SkrevetCecilie fremstår som en trygg, flink, interessert, og ikke minst smilende og vennlig lege. Hun er nøyaktig og hun følger opp. Anbefales på det varmeste!
Engasjert, empatisk og flink!
Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold SkrevetEr utrolig fornøyd med min lege. Hun er en fantastisk dyktig lege og et godt medmenneske.
Stoler fullt og helt på henne.
Caring and engaging
Lege: Sunniva Lode Roscoe SkrevetDr. Sunniva listens to her patients calmly.. Always have a smile in her face.. She asked questions thoroughly to get to the core of the problems and clarify the patient how she is gonna treat her now and afterwards. She is such a sweetheart. Though my house is a bit far away from the doctors center, I am not gonna change this GP..
Lege som bryr seg ,og vil en godt
Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold SkrevetLegen er god til å møte deg på en direkte og trygg måte.
Jeg som har slitt ganske mye med alvorlige psykiske problemer ,har hun latt meg ta styringen over eget liv,uten tvang og makt der
hun har fulgt med og sett til at jeg klarer det.
Hun har en direkte ,og likefrem måte å si ting på, som gjør at jeg er trygg på at jeg har forstått det hun sier/mener og som gjør at jeg vet hvor jeg har henne.
Hun bryr seg om pasientene sine,og er en lege som kan gå litt mot det andre måtte mene og gjøre , om hun mener det er det beste for pasienten
.Hun god til å lytte,stille spørsmål og hun har humor:)
Så jeg er veldig glad og takknemlig fpr at jeg har henne som lege:)
Trygg og dyktig
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetRolig, fin og kunnskapsrik. Evner til å se personen/pasienten. En får ALLTID følelsen av å bli tatt på alvor