Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øyane Legesenter
Omsorgsful og kunskapsrik
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetTa alltid tid til deg og hun lytter. Er interessert i hvem du er og hva du feiler. Hun leiter etter svar hvis hun ikke har det det og da. Hun er flinke til å følge deg opp
Tillitvekkende, tilgjengelig - følger opp
Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold SkrevetLeste noen negative kommentarer - og skjønner dem ikke.
Hun er beste fastlege jeg har hatt - hun lytter, følger opp og er åpen for spørsmål. Jeg har alltid følt meg svært godt ivaretatt. Generelt presis, og rask hvis det haster. Framstår faglig trygg og oppdatert. Og jeg synes hun tar seg tid så jeg er trygg når jeg forlater kontoret.
Jeg kan i hvertfall gi henne min beste anbefaling!
Snill, trygg og kunnskapsrik
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetHar hatt Guro som min fastlege siden 2013. Har alltid følt at hun har tatt meg på alvor når jeg har kommet dit med problemer. Anbefaler henne på det sterkeste
Fantastisk lege
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetMøter deg alltid med et smil. Tar seg god tid og bryr seg om pasienten. Vil absolutt anbefale denne legen.
Fantastisk lege
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetJeg har vært innom mange forskjellige behandlere i mitt liv og Guro er en av de beste. Hun tar seg tid, hun lytter og er interessert. Føler meg alltid godt ivaretatt.