Øyane Legesenter

Austbøsletta 5 4085 Hundvåg

Siste vurderinger av behandlere ved Øyane Legesenter

Rastløs og feier bort problemene

Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold Skrevet

Konstanse er ikke imøtekommende. Snakker ubehagelig høyt til tider, som om hun snakker til noen utforbi rommet. Ikke ydmyk og ikke en jeg føler jeg kan betro meg til.

Ikke fornøyd

Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold Skrevet

Hun fant ut at jeg har influensa og ville ikke gi meg en sykemelding med feberen 39 grader. Begynte å le da jeg spurte også sagt til meg at jeg kan bruke en egenmelding hvis jeg er ikke i stand til å jobbe... Hvem går rundt med influensa?!

Flink lege

Lege: Guro Gjesdal Michelsen Skrevet

Guro er flink og imøttekommende :) følger at vi blir godt tatt i mot, meg og min familie. Hun er flink til å lytte og man føler seg ivaretatt.

Verdens beste lege!

Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold Skrevet

Dette er den beste legen du kan få, hjelpe me alt du trenge hjelp te å gjør virkelig innsats får att du ska få den hjelpen du trenge. Hu e forståelsesfull og lett å snakke med. Etter jeg flyttet har jeg måttet skiftet lege, det er utrolig trist ettersom jeg har fått leger her som ikke tar ting på alvor. Jeg gruer meg til hver legetime å har flerne ganger avbestilr fordi jeg ikke vil. Derfor skulle jeg ønske Konstanse var lege her akuratt nå!

veldig fornøyd

Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold Skrevet

jeg trodde den fastlegen jeg hadde før var en god lege, etter at jeg byttet fastlege har jeg virkelig forstått hva en god lege er. har inegnting å utsette på henne, hun gjør en fantastisk jobb :-)