Øyane Legesenter

Austbøsletta 5 4085 Hundvåg

Siste vurderinger av behandlere ved Øyane Legesenter

Vennlig og dyktig

Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold Skrevet

Alltid lett å få en time når det trengs. Veldig presis på timeavtaler og du får alltid nok tid til å sjekke det som trengs samtidig som hun er effektiv. Alltid opplevd å bli tatt på alvor og fått en ærlig melding på hva som faktisk stemmer. Beste legen jeg har hatt.

Fantastisk.

Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold Skrevet

Har ikke fått en eneste sykemelding, Men god hjelp med mine plager. Veldig god lege. Har fått god og rask respons på telefon.
Føler meg sett og forstått.

Guro er fantastisk!

Lege: Guro Gjesdal Michelsen Skrevet

Har hatt henne som fastlege i mer enn 3 år nå og er veldig fornøyd. Hun er en empatisk og forståelsesfull lege som du raskt kjenner tillit til. Litt vanskelig å få time hos, selv om min erfaring er at du får time på dagen om det er noe akutt.

Lege som er oppriktig Intressert

Lege: Guro Gjesdal Michelsen Skrevet

Å møte en lege som viser så mye interesse og empati er fantastsisk.
Ikke minst setter seg inn i sykdommer og behandlinger, og finner de beste måtene til å løse alt på.
Føler meg veldig trygg når på avgjørelsen meg og legen blir enige om.

Lite empati og overlegen

Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold Skrevet

Jeg har absolutt inegn kjemi med denne legen og ønsker og bytte, står på vent til annen lege er ledig. Føler hun ser ned på meg og skjønner seg overhode ikke på psykisk sykdom, hjelper virkelig ikke og grue seg til og gå til legen. Føler ikke jeg blir trodd og føler hun har en overlegen holdning. Stort pluss til hyggelige damer i legeskranken, men desverre ikke de jeg skal snakke med....