Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gildheim Legesenter
Fantastisk fastlege
Lege: Henrik Richter Hammeren SkrevetHenrik er den beste fastlegen jeg har hatt. Han bryr seg om pasientene sine og gjør sitt beste for at de skal ha det bra. Den hjelpen han har gitt meg har vært uvurderlig og jeg har ikke fått så god hjelp av noen andre fastleger.
En super lege
Lege: Sara Leirfall SkrevetSara er en omsorgsfull, kunnskapsrik og behjelpelig lege. Hun tar både fysisk og mental helse seriøst, og stiller opp for deg når man trenger henne. Alt i alt en super lege!
Super fastlege!
Lege: Sara Leirfall SkrevetFlyttet til Trondheim 3 år siden, og jeg kjenner at jeg har vært veldig heldig med fastlegen jeg har fått. Veldig åpen og hun viser at hun virkelig vil hjelpe.
Hvert problem jeg har hatt så har hun funnet fiksen for det meste. Utrolig takknemelig.
En lege som bryr seg :) !
Fantastisk lege
Lege: Henrik Richter Hammeren SkrevetDr. Hammeren er den beste fastlegen jeg har hatt og møtt. Han lytter og tar deg på alvor, uansett problem. Han er ekstremt faglig dyktig og sender deg videre når han mener det er behov for det.
Du går alltid ut av hans kontor med en følelse av å bli sett, hørt og grundig undersøkt.
Ingen tvil den beste legen jeg har hatt!
Den beste legen
Lege: Henrik Richter Hammeren SkrevetDen beste legen jeg har hatt.Tar seg god tid, og lytter til deg.Tar pasienten og symptomer på alvor, bestiller undersøkelser raskt når det er nødvendig, og gir gode råd.