Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gildheim Legesenter
Beste fastlegen du kan få
Lege: Henrik Richter Hammeren SkrevetEn fastlege som er grundig og tar seg tid. Han tar pasienten på alvor, lytter og handler raskt når det er behov. Responderer raskt på e-meldinger og henviser til spesialist ved mistanke om noe. Veldig fornøyd med både fastlegen og Gildheim legekontor.
Varm, god og kunnskapsrik!
Lege: Elin Johanne Hansteen Strøm SkrevetElin tar seg alltid tid og er dyktig i det hun gjør. Hun viser forståelse, finner alltid frem til en god løsning og gir god oppfølging. Definitivt den beste legen jeg har hatt.
Toppscore
Lege: Henrik Richter Hammeren SkrevetHenrik er uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt. (Og jeg har vært innom en god del både pga. flytting og misnøye...) Henrik oppleves som svært faglig sterk, men er også et godt medmenneske. Han har tatt meg på alvor fra første møte. Jeg er veldig takknemlig.
Engasjert, interessert og støttende
Lege: Elin Johanne Hansteen Strøm SkrevetElin overgår alt man kan ønske seg av en lege. Jeg har slitt med sykdom i mange år, og har aldri trengt å be om noe utredning eller oppfølging. Hun tar iniativ og igangsetter. Elin er grundig, faglig og omtenksom i prosessen. Har også fulgt opp barna mine grundig ved all sykdom. Man føler seg sett som pasient og aldri til bry. Anbefales på det varmeste!
Lyttande, empatisk, kunnskapsrik ++
Lege: Henrik Richter Hammeren SkrevetDen beste fastlegen eg nokonsinne har hatt. Kunne ikkje vore meir fornøgd!
Tek meg på alvor, tydeleg at han tenkjer at pasienten som regel har rett. Er lyttande og empatisk. Gjer veldig gode vurderingar mtp behandling, utredning o.l. i god dialog med meg som pasient.