Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved VIMS Allmennleger AS
Fraværende
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetFår alltid en følelse av at han ikke er tilstede når jeg forteller om problemet mitt. Han ser alltid trøtt og ufokusert ut som om han ikke har sovet på noen dager.
Har opplevd flere ganger at han tar telefonen eller svarer på meldinger i legetimen.
Fantastisk dyktig lege
Lege: Ida Nipen Egeland SkrevetIda gjør en utrolig god jobb mtp oppfølging. Hun tar pasienten på alvor, og tar heller flere "unødvendige" tester frem for å ikke ta nok tester. Jeg er mektig imponert over henne som lege, både med tanke på oppfølging, men også måten hun kommuniserer med meg som pasient. Kan varmt anbefales.
Grundig og støttende.
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetMyntevik fyller forventningene til en fastlege og vel så det! Han er også legen til barna mine. Vi har stått i krevende situasjoner i mange år, og Myntevik har alltid vært imøtekommende på alle måter. Nå står mannen min på venteliste 😄
Perfekt
Lege: Ida Nipen Egeland SkrevetLiker alt ved hennes personlighet som lege.
Jeg føler hun bryr seg,
Sjekker opp på deg,
Formidler alt på en forståelig måte og vil undersøke og sjekker alt om nødvendig for å sjekke at du har det bra.
Tar seg også god tid til deg, og det er slik det burde være!
Veldig god fastlege
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetHadde Magnus som fastlege i 5 år mens jeg studerte i Bergen. Var innom flere ganger bla. på grunn av astma, flere benbrudd og andre mindre sykdommer og spørsmål. Alltid følt meg lyttet til, og han har løst alle problemer jeg har hatt. Nøler ikke med å hjelpe der han kan, og bruker god tid på å forklare anbefalingene sine.
Det kan være noe vanskelig å få vanlig time, men det har løst seg ganske raskt (neste dag) de få gangene det har hastet.