Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tveita Legesenter
Tar seg tid til pasienten
Lege: Shamoun Zahid SkrevetHar hatt Zahid som fastlege siden Teigen sluttet, og er veldig fornøyd. Jeg føler han tar seg tid med pasientene, og derfor synes jeg det er helt greit at han tidvis er grundig forsinket. Neste gang trenger kanskje jeg den ekstra tiden. Han gir raskt tilbakemeldinger etter prøvetakinger etc. Han har også fungert bra som lege for sønnen min.
Dyktig lege.
Lege: Odd Arne Nesbakken SkrevetJeg har hatt ham som fastlege i over to år. Perioder med hyppige besøk pga kronisk sykdom. Jeg syns han er veldig flink til å ta mine spørsmål seriøst uansett hvor rare de kan være, og han undersøker og følger opp. Han virker kanskje litt morsk i begynnelsen men han er ganske festlig! Han tar seg tid og stresser ikke, noe som kan bety at man må vente litt- men det gjør ingenting.
Trygg og flink lege.
Lege: Odd Arne Nesbakken SkrevetJeg har hatt som fastlege i mange år,og er fornøyd. Jeg er hos han ganske ofte og vi tar alltid en liten oppdatering om livet generelt. Sjelden forsinket,i tillegg at han tar seg tid. At han sitter og noterer på daten tar jeg som et godt tegn,da han ofte ser opp og møter blikket mitt. En fastlege jeg anbefaler.
Fantastisk
Lege: Torill Andersen SkrevetHun har en egen evne til å lytte. En genuin interesse for personen og for å finne løsninger som kan fungere. En fantastisk lege.
En lege som lytter til deg
Lege: Kinga Valeria Davotine Dr Kerekes SkrevetKunnskapsrik lege, som lytter til det som du sier til henne. Samtidig - ikke redd til å henvise til spesialister hvis hun er usikker.