Minde Medisinske Senter

Kanalveien 109 5068 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Minde Medisinske Senter

Kjempe snill og flink

Lege: Bahram Tarafdarfard Kamp Skrevet

Jeg hadde han som lege for 6 år siden, han hadde alltid god tid til meg, og ga meg gode råd og henvisninger. Det virket som om han oppriktig brydde seg. Jeg var kjempe fornøyd med ham.

Ingen god fastlege

Lege: Bahram Tarafdarfard Kamp Skrevet

Hadde han som fastlege en god stund bla under graviditet....han er ingen god fastlege. Han blir sur om du tar opp flere ting på en gang,avviser deg og sier at du må ta opp et problem om gangen å bestille ny time. Det er ubehagelig å gå til denne legen.

den beste legen noensinne

Lege: Thor Erik Ask Skrevet

har gått hos han i 11 år..han er lyttende,forståelsesfull,100% fokusert på pasienten..alltid blid å godt humør..han tar virkelig tak i tingene..en utrolig grei mann..hele familien min bruker han.alle er like fornøyd..supert at det finnes en som han.:)) damene på kontoret er alltid blid å i møtekommne.supert..får kjempe god hjelp på minde medisinske senter.

Fantastisk!

Lege: Thor Erik Ask Skrevet

Thor Erik er definitivt den beste legen jeg har hatt. Han er imøtekommende og hører på pasientene sine. Han virker også som han setter pasienten først og ønsker virkelig å hjelpe!

Fryktelig !

Lege: Bahram Tarafdarfard Kamp Skrevet

Jeg har vært til denne legen bare én gang og umiddelbart har besluttet å endre legen. Han var ikke nyttig i det hele tatt. Svært ubehagelig også.

Jeg anbefaler ikke i det hele tatt !!!