Minde Medisinske Senter

Kanalveien 109 5068 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Minde Medisinske Senter

En super lege!

Lege: Thomas Mildestvedt Skrevet

Er kjempefornøyd! Effektiv og flink, lite dikedering, men på en måte som gjør at jeg samtidig føler meg ivaretatt. Veldig greie folk i resepsjonen, de er også veldig flinke til å ta blodprøver. Anbefales på det varmeste!

Kan ikke anbefales

Lege: Bahram Tarafdarfard Kamp Skrevet

Jeg har følelse av at han har liten tid, har jeg flere ting å ta opp så ønsker han at jeg kommer tilbake til ny time. Jeg har mange resepter og legen har på en finurlig måte greid å spre utover alle mine resepter til ulike fornyelsestider slik at han atagelig tjener mer og kan melke systemet til det ytterste, dette er fordyrende og iriterende. Åfte vanskelig å komme til legen da telefonen ofte er opptatt eller lang venteliste.

Dyktig fastlege

Lege: Thomas Mildestvedt Skrevet

Opplever ham som faglig dyktig og profesjonell. Lyttende og konstruktiv, men noen ganger litt arrogant? Jeg er ikke så mye syk og synes det er fantastisk med et legekontor som tar telefonen når man ringer, har vennlige og profesjonelle sekretærer og egen nettside med timebestilling og informasjon.

ingen kø!

Lege: Thomas Mildestvedt Skrevet

Genialt med absolutt ingen ventetid på legekontoret.. alle timene jeg har hatt har jeg kommet inn 5-10 minutter før timen starter. :)

En veldig god lege

Lege: Thomas Mildestvedt Skrevet

Faglig dyktig. Interessert. Omtenksom. Effektiv. Kan anbefales!