Kvaløysletta Legekontor AS

Blåmannsveien 10 9100 Kvaløysletta

Siste vurderinger av behandlere ved Kvaløysletta Legekontor AS

Trygg og god lege

Lege: Stian Nergård Skrevet

Veldig fornøyd med denne legen. Han lytter, forklarer og søker råd når han trenger det. Føler meg trygg og godt tatt vare på hos han. Hyggelige helsesekretærer.

Burde ta seg et kurs i norsk og ikke se på pasienter som et samlebåndsprodukt

Lege: Chun-Lan Zhang Skrevet

Hadde henne som lege i et par år, men måtte bare bytte da jeg ikke forstod hva hun sa ved kontakt, store språklige problemer.
I tillegg brøt hun flere ganger telefonkontakten når jeg var midt i ei setning med spørsmål om min helseproblematikk, tok seg ikke tid til å svare på spørsmål.

Min helse gikk fra bra til værre pga dårlig oppfølging, blei aldri innkalt til kontroll for å sjekke hvordan medisiner virket, hadde ingen oversikt vedr. rutineoppfølging, alt fra medisineffekt til rutinedokumentasjon til det offentlige.

Anbefales ikke pga dårlige norskkunnskaper og sviktende rutiner samt at man ble behandlet som en vare og ikke som menneske og pasient.

Veldig fornøyd. Tar seg god tid og er flink med barn.

Lege: Stian Nergård Skrevet

Byttet fra en annen lege til Kvaløysletta legekontor uten å kjenne legen. Veldig fornøyd med ham. Tar seg god tid og forklarer alt bra. Flink å undersøke barn.

Strålende flink lege!

Lege: Stian Nergård Skrevet

Har god tid til å lytte, og har fin tilstedeværelse. Føler at det er mulig å ta opp alt med han. Ser absolutt ingen grunn til å bytte.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Chun-Lan Zhang Skrevet

Både jeg og min kone er ekstremt fornøyd med henne :D