Kvaløysletta Legekontor AS

Blåmannsveien 10 9100 Kvaløysletta

Siste vurderinger av behandlere ved Kvaløysletta Legekontor AS

En uinteressert lege.

Lege: Camilla Lundberg Skrevet

Har aldri møtt en lege som synes å være så lite opptatt av meg som pasient. Opplever henne som noe arrogant og litt nedlatende. Jeg bytter fastlege.

Avvisende og uengasjert

Lege: Camilla Lundberg Skrevet

Har havnet på lista til denne legen etter at min fantastiske fastlege over mange år har gått av. Sjokket er stort ved å nå oppleve en lege som virker avvisende og uinteressert i meg som pasient. På første "legetime" bruke hun mine knappe 20min til å søke og lese stykkevis og delt i journalen, kikke på klokka og tydelig gi uttrykk for at hun ikke hadde mer tid til mig. Dette er jeg ikke tjent med og velger å bytte fastlege!

Bra lege som ivaretar pasienten

Lege: Clas Hammari Kristensen Skrevet

Meget bra lege som er flink til å lytte og jeg som pasient føler jeg blir hørt på og tatt seriøst. Flink å hentvise videre.

Misfornøyd med denne legen

Lege: Camilla Lundberg Skrevet

Virker til å arbeide veldig raskt, og viser ikke personlig interesse for meg som pasient. Anbefales ikke.

Bytt til Clas mens han enda har ledig!

Lege: Clas Hammari Kristensen Skrevet

Har akkurat flyttet til byen og fått Clas som fastlege. Etter første konsultasjon var jeg nær med å gråte en skvett - jeg følte meg bare så sinnsykt ivaretatt! Jeg er lykkelig over å ha truffet blink med en fantastisk fastlege som tar seg tid til å lytte til sine pasienter.