Sandens Medisinske Senter

Dronningens gate 15 4610 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Sandens Medisinske Senter

Sympatisk lege

Lege: Wasim Shoaib Ali Skrevet

Veldig lett å prate med og som hjelper deg der han kan.
Han er effektiv og skriver mye mens du prater. Kan merke han har for mye å gjøre som med alle andre leger. Så man er ikke inne et sekund lenger enn man må.

Oppfører seg ikke som en lege

Lege: Jørgen Nicolay Hægg Christiansen Skrevet

Hadde denne legen før...Han oppførte seg som en advokat fra motstridende part 😠
Glemte å sende sykemeldinger ofte og henvisning så måtte purre ofte. De i resepsjonen beklaget seg gang på gang...

Har også hatt videomøte bare for å bekrefte det ikke er bare meg som synes dette ( samboer tilstede )
Ikke en lege du går til om du trenger hjelp med Nav.
Grei om du bare trenger resepter, noe han villig skriver ut.
Er også sykt lang ventetid ( ofte en time eller mer for sen )

Utrolig profesjonell

Lege: Tsam Nguyen Skrevet

Har hatt Tsam siden han ble fastlege. Kan ikke annet en å di meg meget fornøyd. Tar tid og ikke kaster deg ut etter 15 min som mange andre. Forstår og viser empati over plagene mine og hjelper etter beste evne.
Her får man en god fastlege.

SUPER FORNØYD!

Lege: Jørgen Nicolay Hægg Christiansen Skrevet

Da legen som jeg hadde her på Sandens plutselig forsvant 1 des 2021 til et annet legesenter og overtok en praksis der. Ja, da ble vi på hans liste her stående uten lege - og det har ikke kommet noen ny til nå.
(Skjønner godt at han flyttet den vi hadde da kona er på det legesenteret.)
Da høsten kom nå og enda ingen ny lege i sikte satte jeg meg på vent hos dr Christiansen her ved Sandens og der fikk jeg napp .kunne ikke være mer heldig. Har vært hos ham et par ganger og er stor fornøyd.( For meg ble det som natt/dag i forhold til før.)
Så det flere skriver her at dr Christiansen er en super flott lege kan jeg si meg helt enig i.
Også helsesekretærene/sykepleier er flotte.

Dårlig

Lege: Tsam Nguyen Skrevet

Fikk akutt time hos denne legen (ikke min fastlege).Følte meg uvelkommen og veldig liten. Han hadde ikke lyttet på meg en gang, og problemer jeg kom med var bare mine problemer jeg hadde funnet på. Dårlig kommunikasjon fra det jeg kom inn på kontoret til jeg gikk gråtende ut fordi legen tok meg ikke seriøs og ble kjempe hissig og aggressiv. Måten han snakket på er utrolig uprofesjonelt, har nok språkproblemer. Lite kunnskap om alt. Vil ikke anbefale denne legen.