Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandens Medisinske Senter
Storfornøyd med fastlegen!
Lege: Tsam Nguyen SkrevetTsam Nguyen er en av de beste legene jeg har hatt! Etter å ha vært inn og ut av mitt tidligere legesenter og legevakt fra 2017 til 2021 grunnet problemer med periodevis utmattelse, vektnedgang og andre problemer som førte til mange sykemeldinger byttet jeg fastlege. Jeg har vært innom mange leger og mange vikarer men jeg sto uten svar og fikk beskjed om å gå mer tur (noe jeg allerede gjorde da jeg har hund) og at det ikke var noe alvorlig med meg. Etter min første dobbeltime på Sandens Medisinske Senter ble jeg akutt henvist til DPS - der fant de ut at jeg måtte til utredning. Tsam har fulgt saken min nøye, han har lyttet og vist full forståelse for situasjone, samt gjort alt han kan for at jeg skal føle meg trygg i en relativt småskummel situasjon der jeg plutselig befant meg i ny diagnose og nye medisiner på DPS. Etter å ha gått fire år uten svar med lite oppfølging tidligere, tok Tsam Nguyen meg seriøst og har vært en helt fantastisk støttespiller som fastlege siden Januar 2021. Det kunne gått flere år før jeg fikk vite om min pykiske lidelse som påvirket både hodet og kropp hadde han ikke tatt meg seriøst. Vikaren hans er like flink og har også vist forståelse og kompetanse i massevis. Jeg har anbefalt han til alle rundt meg og vil absolutt anbefale han som fastlege!
Undersøker og gjør virkelig det som må til!
Lege: Tsam Nguyen SkrevetTsam er legen til vår familie, han undersøker, forklarer og gjør slik at vi til nå har fått løst alle problemene som vi har kommet med. Han svarer, sender papirer som skal sendes og følger opp!
Han burde gi kurs til de norske legene, så de blir like flinke til å undersøke og se selv hva som er problemet, å ikke bare dra konklusjon ut av hva som blir sagt.
Anbefaler Tsam på det varmeste!
Beste lege
Lege: Tsam Nguyen SkrevetTsam er beste lege jeg har truffet i Norge. Jeg anbefale alle til å bytte til han. Jeg har hele familien min hus han og mange av min venner også. Han er så flink så hyggelig. Anbefale han til alle.
En dyktig lege som kan sitt yrke.
Lege: Jørgen Nicolay Hægg Christiansen SkrevetHar brukt legen i flere år, han er veldig dyktig og grundig i alt han gjør.
Det er ofte litt vente tid og ser ofte mange klager på dette.
Jeg har selv erfart jeg har trengt tid på legetimer langt utover tildelt tid..
så jeg har faktisk ingen ting imot å vente på og komme inn. Jeg er utrolig glad han bruker tid på sine pasienter og ikke forhaster seg.. så jeg venter gladelig når jeg selv har erfart at faktisk i blant har jeg også trengt mer tid en tildelt tid..
Han er en veldig grundig og kunnskapsrik lege som forklarer veldig klart og tydelig hva som skjer i de forskjellige forløpene.
Og han er veldig hyggelig og tillitsfull og står på for sine pasienter.
Så jeg håper virkelig vi har han mange mange år til..
Svært fornøyd. En lege som tar en på alvor og handler.
Lege: Wasim Shoaib Ali SkrevetJeg har hatt noen opplevelser av Wasim Ali som har vært svært positive, både som pårørende og som pasient. Grundig, trygg og vennlig.
Ingen plass å skrive at det er vanskelig å få kontakt med legesenteret når en jobber og ikke kan sitte med telefonen på. Og ringetidene er svært begrenset. Jeg måtte la telefonen stå på mens jeg underviste i klassen- ikke bra! Det gjelder selvsagt når det oppstår noe som ikke er "planlagt"/akutt!