Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Dyktig og empatisk
Lege: Saleh Ahmed Eltigani SkrevetSaleh er en dyktig og empatisk lege som tar seg tid og virkelig bryr seg. Anbefaler han på det varmeste.
Imøtekommende og seriøs
Lege: Kristina Sigrid Spro SkrevetTar deg på alvor og møter deg på en god måte, finner gode løsninger for problemer eller henviser videre til riktig instans. Gir tilstrekkelig med info slik at man føler seg informert uten å måtte mase.
Meget bra fastlege
Lege: Hanna Pederstad SkrevetHanna er profesjonell og effektiv. Hun nøler ikke med å undersøke grundig hvert og et problem man evt. har. Veldig hyggelig, snill og flink i det hun gjør. Er absolutt å anbefale.
Dessverre er det litt lange ventetider på time og litt kronglete å få bestilt. Har opplevd at jeg må finne timer 1 mnd frem i tid, med mindre man tar hastetime.
rolig, streng og fin
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevethan ga den hjelpen jeg trengte. tok seg tid, var rolig og forståelsesfull. forstår at noen opplever han som streng.
Anbefales!
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetEr ofte skeptisk til å "anmelde" leger, men kom over denne da jeg søkte etter info om legekontoret. Jeg er veldig fornøyd og det eneste triste er at det kanskje blir vanskelig å beholde ham som fastlege etter studiene. Han er on point og synes han forvalter sine ressurser og tid fornuftig. Var langt psykisk nede og fikk god hjelp til mestring. Han har også oppdaget somatiske plager og fulgt alt godt opp.