SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Veldig fornøyd

Lege: Anne Aalgaard Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Anne! Hun er hyggelig, rolig og tar seg god tid til å forklare. Jeg har opplevd å bli tatt på alvor, og hun videresender til spesialist om hun er i tvil eller ønsker grundigere utredning. Litt lang ventetid ved bestilling av vanlig legetime.

Hyggelig og proff

Lege: Anders Sandvei Skrevet

Hyggelig og flink, tar alle problemer seriøst. Jeg hører ikke alltid alt som blir sagt, men null problem å be om å høre det igjen. Man må huske at SiO ikke setter av noe særlig ekstra tid.

En klar favoritt!

Lege: Aida Kevelj Klafstad Skrevet

Desidert den beste legen jeg har hatt; behjelpelig, empatisk og utrolig dyktig. Hun tar seg god tid, og er villig til å gå ut av sin vei for å løse problemer.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Anne Aalgaard Skrevet

Super flink og hyggelig fastlege. Tar seg tid til å informere og forklare. Følte meg velkommen og godt ivaretatt. God service.

Kunnskapsrik og direkte

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Direkte, og kunnskapsrik. Vil gjøre det som trengs for at du skal føle deg trygg, men samtidig direkte og realistisk. Takler du ikke ærlighet og rask form for kommunikasjon burde du kanskje se en annen plass. Her går det raskt i svingene, så om du er ute etter en samtalepartner så går du til rådgiver/ psykolog.

Anbefales på det sterkeste. Skulle ønske jeg kunne beholde hun etter studiene.