Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Tok meg aldri seriøst
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetFølte at han aldri tok meg seriøst og hørte på det jeg hadde å si. Var veldig lite empatisk. Hadde dog fine lokaler. Vil ikke anbefale han.
En god lytter!
Lege: Aida Kevelj Klafstad SkrevetAida lytter alltid til det du sier, og møter deg på dine premisser. Hun er utrolig forståelsesfull, og ser hva du trenger. Gruer meg til å bytte lege når jeg er ferdig med å studere. Du blir tatt alvorlig hos Aida. Gå til henne!
Hjelpsom og kunnskapsrik lege
Lege: Aida Kevelj Klafstad SkrevetAida er veldig forståelsesfull og lytter på problemene dine. Hun er et sympatisk og flott menneske, og går ut av sin vei for å hjelpe deg. Har bare hatt gode erfaringer med henne.
Veldig god fastlege
Lege: Linn Therese Schreiner SkrevetLinn Therese har tatt bekymringene mine på alvor, og jeg har satt pris på å ha henne som fastlege i studietiden min. Hun er hyggelig, imøtekommende, og følger opp som avtalt. Jeg har besøkt henne i forbindelse med graviditeter og sykt barn, og hun har fremstått som svært faglig dyktig på de områdene.
Omsorgsfull og kunnskapsrik
Lege: Anne Aalgaard SkrevetHos Anne føler man seg skikkelig ivaretatt. Hun forklarer i detalj hva som foregår i kroppen og hvorfor man føler seg dårlig / hvorfor man har vondt. Hun går også detaljert inn på hva som kan hjelpe på problemene, enten det er medisiner eller andre råd. Utrolig omsorgsfull og hyggelig i møte med pasient. Hun tar seg god tid, stresser ikke, og lytter til det man har å si. Kan virkelig anbefales om man skal ha lege gjennom SiO Helse!