SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Dårlig til å følge opp

Lege: Nayab Jabbar Skrevet

Jeg har en tidligere kreft bakgrunn som aldri ble tatt i betraktning og det synes jeg er veldig alvorlig.
Jeg har følt at sykdom har blitt bagatellisert og man blir sendt raskt ut døra uten oppfølging. Ny time blir man bedt om å bestille selv. Blir ofte mange lege timer selvom man kunne gjort alt på en time.

Mental helse

Lege: Anette Maria Kopperud Skrevet

Jeg har prøvd å snakke om mental helse med legen men følte ikke at jeg ble tatt på alvor. Jeg har betalt får timen men gikk ut uten noe hjelp.

Dårlig

Lege: Nayab Jabbar Skrevet

Hun er hyggelig men du føler deg ikke sett, du føler at du må haste gjennom ting når du er hos henne, jeg har henne i en periode nå og har alltid følt at hun vil meg ut døra så fort som mulig.

Ekstremt dårlig til å følge opp, glemmer deg fort og du må alltid snakke med henne som om det er første gangen dere møtes. Dyktig i faget sitt men det mellommenneskelig mangler så til de grader. Føler meg oppriktig som robot når jeg er hos henne.

empatisk fagsterk lege

Lege: Brynjar Saunes Bye Skrevet

Han er en fagsterk empatisk lege som tar sin tid. God kommunikasjon. Han er faglig dyktig og en trøstende lytter.

Trygg og utrykker god kunnskap!

Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås Skrevet

For en lege! Jeg er veldig glad for at jeg fikk Sara som min fastlege. Hun stråler trygghet, og er meget dyktig i faget sitt. Opplevde det trygt å ta opp vanskelig ting, og hun er god på å pakke inn spørsmål i «hverdagsprat» slik at det blir mindre skummelt.