Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Hyggelig og grundig
Lege: Linn Therese Schreiner SkrevetJeg byttet til Linn Therese mens jeg hadde et problem som min forrige fastlege ikke hadde funnet løsning på, og heller ikke hadde sjekket spesielt grundig eller virket å ta alvorlig. Hun var hyggelig og imøtekommende, fremsto kunnskapsrik, sjekket grundig og ga meg tett oppfølging (time hver 2. uke) mens vi forsøkte forskjellige løsninger. Eneste grunn til at jeg bytter er fordi jeg er ferdig med studiene og ikke kan bruke SiOs legesenter lenger, ellers ville jeg veldig gjerne fortsatt å ha Linn Therese som min fastlege.
Kaotisk og vanskelig
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetEtter å ha vært borti Henriksen ved flere anledninger i forbindelse med langvarig behandling er jeg ikke imponert. Stadig feil på reseptene, og tvilsomme påstander om bivirkninger/risiko (skremt vettet av inntill annen lege var rådført). Ved spørsmål har hun ofte svært liten tolmodighet. Frekk til tider, og alltid veldig dårlig tid. Mulig hun er ypperlig til korte visitter for enkle problemer/resepter, men ville ikke hatt henne ved mer kompliserte saker. Byttet legesenter med stor suksess.
Beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Anders Sandvei SkrevetHar bare hatt gode erfaringer i løpet av de 3 årene jeg har hatt han som fastlege.
Han stråler kompetanse og velvillighet, er effektiv, og kan til og med bruke kryptert digital kommunikasjon.
God fastlege
Lege: Brynjar Saunes Bye SkrevetBrynjar er en fastlege som følger opp meg som pasient på en bra måte, viser ansvar. Flink til å motivere, veilede, forklare og er lyttende. Føler meg trygg og godt ivaretatt hos ham. En fastlege jeg kan anbefale.
Omsorgsfull
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetJeg har hatt denne legen som fastlege i ca 2 år nå og jeg føler meg så heldig. Dette er den første legen som virkelig har sett vekk fra pc-skjermen og sett meg. Hun er tålmodig, omsorgsfull og tar meg på alvor. Hun gir råd etter beste evne og har henvist meg når det er behov for det.
Vil anbefale henne 100%!