SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Beste legen jeg har hatt

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Kathleen er en fantastisk lege. Hu er direkte, profesjonell og hyggelig. Jeg kan forstå at noen kan "skremmes" litt av hvordan hu er rett på sak, men jeg går ikke til legen for å prate om hva jeg skal i ferien min. Jeg går til legen når jeg har et problem og Kathleen har vært til stor hjelp hver eneste gang. Anbefaler hu på det sterkeste!

Trygg og lyttende

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Jeg hadde hastetime hos denne legen og var kjempefornøyd! Han lyttet til meg og tok meg på alvor og han så at jeg ikke hadde det bra og fikk meg til å åpne meg angående noe timen egentlig ikke handlet om. Han lot meg snakke lenge og ba meg aldri om å gå, jeg fikk den tiden jeg trengte. Utrolig fornøyd!

Meget misfornøyd

Lege: Anette Maria Kopperud Skrevet

Mitt inntrykk av Anette er at hun ikke er genuint opptatt av meg som pasient. Opplever at Anette er lite imøtekommende, overkjørende og svært lite forståelsesfull med lite empati. Sitter igjen med usikkerhet etter endt legetime, da jeg føler hun bagatelliserer problemet. Anette innvier ikke til tillit.

Meget misfornøyd og har endelig byttet til ny lege som jeg er svært fornøyd med.

Hjalp meg ut av helseangsten

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

I sommer slet jeg mye med helseangst. Jeg fikk mange rare symptomer med blant annet synsproblemer og smerter forskjellige steder. Kathleen tok alle problemene jeg hadde på alvor, og utredet via henvisning til spesialister, både for å sjekke symptomene og ta min mentalehelse seriøst. Har ikke slitt med angst før, og jeg var helt ute av meg selv. Hadde ikke Kathleen hjulpet meg på den måten hun gjorde, så vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Nå i november har jeg veldig lite angst og symptomene er borte.

Høy på seg selv

Lege: Brynjar Saunes Bye Skrevet

Bye har en veldig nedlatende holdning til pasientene sine. Arbeidsgiver burde pålegge han å ta kurs i samhandling med pasienter.

Han elsker å høre seg selv snakke (til tross for at det bare kommer tull ut av munnen hans).
Hvordan han klarte medisinstudiene er meg en gåte.