SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Helt super!

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Dr.Torset lytter, er flink til å henvise videre og sørge for grundig utredning, ser det store bildet og setter bitene sammen, er sympatisk og viser forståelse og medfølelse for det jeg opplever som vanskelig. Opplever at han tar seg god tid når det er nødvendig men er også flink til å holde tiden og si fra når timen er ferdig på en god måte.

Omsorgfull

Lege: Anne Gurine Egeland Høie Skrevet

Hadde henne som fastlege i en periode hvor jeg trengte ekstra mye støtte. Det fungerte utmerket! Hun er tilgjengelig, ser deg i øynene under konsultasjonene, og tar det du sier på alvor. En veldig tillitsvekkende person som gjør det lett å ta opp problemer.
Jeg fikk inntrykk av at hun genuint brydde seg om meg om min situasjon, samtidig som hun var ganske effektiv. Anbefales!

Blid og hyggelig

Lege: Anne Gurine Egeland Høie Skrevet

Dr. Høie virker imøtekommende og hyggelig. Jeg opplevde å bli tatt på alvor og hun henviser til spesialist.

Lytter ikke. Tar ikke deg 100% seriøst

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Herulf engasjerer seg ikke i deg som pasient. Istedet for å ta deg 100& seriøst på hva du sier gir han deg gjerne en alternativ forklaring.

Fantastisk fastlege

Lege: Anne Gurine Egeland Høie Skrevet

Flott fastlege som tar problemer på alvor, er god til å kommunisere, ikke stressa og lytter til pasienten