Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Helt super!
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetDr.Torset lytter, er flink til å henvise videre og sørge for grundig utredning, ser det store bildet og setter bitene sammen, er sympatisk og viser forståelse og medfølelse for det jeg opplever som vanskelig. Opplever at han tar seg god tid når det er nødvendig men er også flink til å holde tiden og si fra når timen er ferdig på en god måte.
Omsorgfull
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetHadde henne som fastlege i en periode hvor jeg trengte ekstra mye støtte. Det fungerte utmerket! Hun er tilgjengelig, ser deg i øynene under konsultasjonene, og tar det du sier på alvor. En veldig tillitsvekkende person som gjør det lett å ta opp problemer.
Jeg fikk inntrykk av at hun genuint brydde seg om meg om min situasjon, samtidig som hun var ganske effektiv. Anbefales!
Blid og hyggelig
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetDr. Høie virker imøtekommende og hyggelig. Jeg opplevde å bli tatt på alvor og hun henviser til spesialist.
Lytter ikke. Tar ikke deg 100% seriøst
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetHerulf engasjerer seg ikke i deg som pasient. Istedet for å ta deg 100& seriøst på hva du sier gir han deg gjerne en alternativ forklaring.
Fantastisk fastlege
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetFlott fastlege som tar problemer på alvor, er god til å kommunisere, ikke stressa og lytter til pasienten