Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
God fastlege, trygg og kunnskapsrik
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetHar hatt Kathleen som fatstlege lenge og er veldig fornøyd med henne. Hun er rett på sak type og følger alltid opp og er flink til å tilegne seg kunnskap når hun møter på noe nytt.
Hadde jeg ikke flyttet så ville jeg beholdt henne som fastlege.
Føler meg alltid godt bevart og i trygge hender når jeg har vært der og hun tar deg seriøst.
God fastlege!
Lege: Anne Aalgaard SkrevetAnne må nomineres til Norges beste fastlege.
Hun tar seg tid til å lytte og forstå problemet. Hun er kunnskapsrik.
Tok psyken på alvor og henviste meg til psykolog og DPS.
Drømmelegen!
Lege: Brynjar Saunes Bye SkrevetMåtte på hurtigtime til Brynjar da min fastlege var fullbooket. Må si meg imponert! Trodde jeg har Norges beste fastlege, men Brynjar er jo enda flinkere.
Han er imøtekommende, jeg føler meg sett og forstått. Han tar meg og mine symptomer på alvor. Jeg måtte ta en sykemelding da jeg ikke klarer meg på jobb. Han forklarte hvordan sykemeldingen funket og hvilke rettigheter jeg har i framtiden.
Han er veldig flink til å forklare og gjøre seg forstått.
Jeg tok en blodprøve som jeg vet akkurat hva hensikten med er!
Effektiv og tar deg på alvor!
Lege: Kathleen Susan Henriksen SkrevetKathleen tar deg virkelig på alvor fra første stund! Hun er dyktig, direkte og tillitsvekkende. Hun tror deg på det du sier, og tar deg oppriktig på alvor. Henviser deg til flinke spesialister på null komma niks!
SiO helse generelt har svært hyggelige og hjelpsomme ansatte, men det kan være litt lengre ventetid, ikke minst veldig lang telefonkø.
Forståelsesfull og flink
Lege: Herulf Einar Bjerke Torset SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt! Veldig forståelsesfull, tålmodig, men stiller samtidig nødvendige spørsmål.