SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

utrolig god læge

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Jeg skiftede til Torset i forbindelse med et alvorligt et-årigt sygdomsforløb - og han har været helt ekstremt dygtig, støttende, rolig, men også meget klar og fast omkring hvad jeg måtte og ikke måtte gøre for at få det bedre. Han har en stor del af æren for at jeg nu er blevet helt rask igen, og jeg tør slet ikke at tænke på hvordan det kunne være gået hvis jeg ikke havde fundet ham som læge. Kan ikke anbefales nok!

Observant og nøye

Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås Skrevet

dr. Grodås har et svært godt vesen, og tydelig kompetanse. Man kan føle seg trygg hos henne. Hun tar seg den tiden hun trenger, og man føler seg velkommen og sett. Hun har åpenbart orden på sine rutiner, og besøk hos henne er alltid ryddige og gjennomførte.

superfornøyd!

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Dr. Torset er en utrolig flink, oppmerksom lege som ser pasientene sine. Er utrolig fornøy med han, og han har hjulpet meg mye det siste året og tatt alle probleme mine seriøst og hvert til utrolig stor hjelp. kunne ikke hatt en bedre lege!

Veldig fornøyd

Lege: Anders Sandvei Skrevet

Har bare hatt positive erfaringer med legen. Føler jeg blir tatt på alvor og han er lett å forholde seg til. Han bruker også tid på å sørge for at jeg forstår resonnement bak diagnose og/eller behandling, som jeg setter pris på.

Omtenksom og nøye

Lege: Sara Ingegerd Eriksson Grodås Skrevet

Sara tar ordentlig vare på deg som pasient, er utrolig nøye(alle muligheter for sykdom undersøkes) og er lett å prate med.
Verken jeg, eller venninner som jeg har anbefalt Sara til, har noen gang hatt en så god lege før.