SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Dyktig, profesjonell og omtenksom

Lege: Anette Maria Kopperud Skrevet

Anette har vært min fastlege i litt over 20 år og jeg har vært fornøyd i alle disse årene. Hun er dyktig fordi i forhold til mine problemer har hun gitt riktig diagnose. Profesjonell med tanke på at hun bruker passe med tid for å lytte til deg, og er effektiv når det kommer til måter hun kan hjelpe deg på. Jeg liker at hun er effektiv og profesjonell, men i alle år med Anette som fastlege har jeg følt omtenksomhet og omsorg.

Flott lege

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

En proff lege som tar seg tid til deg, selv i en vanskelig eller diffus sak. Personlig liker jeg måten han kommuniserer på, men jeg forstår at det ikke er for alle. Det er dog ikke verre enn å si rett ut hva du trenger, eller hvilket inntrykk du har, for å rette opp i en eventuell misforståelse.

Han er, i motsetning til mange leger, flink til å betrakte et problem fra flere sider og heier ikke på sin egen teori. Han innrømmer sine egne begrensninger og henvender til spesialist eller innhenter informasjon deretter.

Tror negative reviews kan handle om at enkelte som ikke har vært nord for Trondheim tolker et nord-norsk "jeg lytter og tenker over det du sier"-ansikt som et mer negativt uttrykk... Bare en personlig teori.

Skremmende bagatelliserende

Lege: Anette Maria Kopperud Skrevet

Jeg er en av de som har relativt hyppig behov for time hos fastlege. Jeg har vært borti flere fastleger og vikarer som ikke tar seg tid til pasienten og ser hver enkelt sin individuelle situasjon. Jeg hadde håpet å møte en dyktig fastlege når jeg byttet til Kopperud. Jeg må dessverre si at jeg ikke opplever å bli møtt av denne legen. Jeg går fra hver legetime og opplever å ha blitt overkjørt og bagatellisert. Jeg opplever å bli sett på som en hypokonder og absolutt generalisert. Legen ser ikke min situasjon, hører lite på hva jeg faktisk sier og har behov for. Jeg blir avfeid når jeg ytrer min bekymring eller ønske om grundigere undersøkelser. Det eneste som gjøres er blodprøvetaking, noe som ikke er tilstrekkelig i mitt tilfelle. Jeg får ikke gode nok forklaringer av denne legen. De enkleste og minst tidkrevende løsningene velges framfor å faktisk søke forebyggende løsninger. Videre blir jeg ofte møtt av en særs lite hyggelig legesekretær ved dette legekontoret.

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Han kan kanskje virke litt seriøs og stram i maska, men han er en skikkelig flink lege og tar deg på alvor!
Han ordnet med det jeg trengte med en gang, og skjønte hva jeg mente praktisk talt uten at jeg trengte å si det. Han er utrolig dyktig og vier deg full oppmerksomhet.
Kjempefornøyd!

Komplett lege

Lege: Kathleen Susan Henriksen Skrevet

Jeg har hatt dr Henriksen som fastlege i flere år. Jeg er kjempefornøyd. Hun lytter, hun handler og hun lager også sine egne antagelser.
Det siste synes jeg er en bra ting som bekrefter både at hun lytter og tenker på det du sier. En gang har det ført til at jeg fikk behandling der sykehuset ikke ville reagere (de syntes det ikke var noe og at jeg overdrev). Det viste seg at hadde ikke Henriksen reagert og krevd av sykehuset å ta noen ekstra undersøkelser av meg, måtte jeg legges inn på sykehus med et barn på 5 dager! Takket være henne slapp jeg unna relativt billig, go fikk behandling hjemme. Så jeg skjønner at noen kan oppleve henne som en som blåser opp ting, men jeg opplever det bare som om hun vil utelukke skumle ting så du virkelig kan slappe av og ikke bare gå hjem med en falsk følelse av at alt er ok.