Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Super e-tjeneste

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

Har hatt Dan som fastlege i mange år, og er fornøyd. Er ikke en perosn som går ofte til legen, derfor er jeg meget fornøyd med klinikkens nettjenester. E-konsultasjon og faste resepter via nettet. Dette er fremtiden. Klinikken har alltid vært langt fremme med moderne løsninger, fleksible åpningstider etc.

Verdens BESTE lege :0)

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

En utrolig dyktig lege. Om jeg har noen plager er han lyttende og flink til å forklare om jeg har spm.
Jeg liker at han er direkte og ærlig.
Jeg har full tillitt til ham.
Super lege :0)

Tips: Finn en bedre lege

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

- Virker som om han har dårlig tid til pasienten/Bryr seg lite om pasienten.
- Tar ikke kontakt om resultat av undersøkelser.
- Ofte borte fra jobb.

Uinteressert og arrogant

Lege: Anders Bye Skrevet

Min opplevelser er at han kan sitte en hel konsultasjon med blikket festet til PCen, fullstendig uten øyekontakt med pasienten. Han har det travelt, utviser en arrogant "jeg vet best"-holdning. Selektiv ift hva han synes er relevant. Det var f.eks. uinteressant at jeg slo ut positiv på kyssesyken da jeg var sykemeldt og sov 15t i døgnet. Da jeg nevnte at jeg hadde prøveresultater fra en indremedisiner var han ikke interessert i de. Nevnte dem igjen ved en senere anledning - da fikk jeg slengt i trynet at det burde jeg kanskje ha nevnt på et tidligere tidspunkt!

Han er også lite flink til å formidle hva som er planen videre. Ble sendt til blodprøvetaking på Aker sykehus og spurte om hva han testet for, men da fikk jeg et intetsigende svar tilbake om at det var "litt forskjellig". Så jeg måtte spørre på Aker hvilke prøver det var. Viste seg at noen av prøvene var av de jeg hadde tatt hos indremedisiner kort tid før...

Dårlig tid

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Denne legen er en dårlig lytter. Er sta, egen og påståelig. Lite imøtekommende. Har dårlig tid, ser mest i PCn og har ikke evne til å samtale. Dette medfører at hun er lite tillitvekkende. Jeg byttet til annen lege, der jeg er meget fornøyd og får den hjelp og de råd som trengs.