Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Midt å treet

Lege: Anders Bye Skrevet

Først gang jeg var der var han humørsyk og gjorde meg urolig. Neste gang fikk jeg langt bedre behandling.

Middels fornøyd

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Han får pluss for kommunikasjon. Opplever at det er en fordel at jeg også kan litt om kropp og helse, og det trekker jeg for.

En varm og deltakende, og fagsterk lege.

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Jeg har brukt ham i ti år. Og jeg har følt (og visst!) at jeg har vært i trygge hender hos Parviz Izadi.

Han er lydhør, imøtekommende, og likevel ikke en sånn ´kunden har alltid rett´ - lege. Tydelig på sin profesjonsidentitet, men samtidig open minded, i høyeste grad. Parviz åpner for medspill og er dyktig og flittig overfor spesialister og instanser. Har et skarpøyd diagnostisk blikk, og er utrettelig til å forfølge en problemstilling. Aldri påtrengende travel (selv når han er det) og alltid med et smil og en munter replikk på lur. Samtidig en alvorsmann du fullt ut kan stole på.

Fantastisk!

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Her har du en lege som tar seg tid, ser helheten og deg som menneske. Har aldri vært misfornøyd med noe i møte med denne legen! Det merkes riktignok i forhold til hvor raskt man får time og at det gjerne er litt ventetid, men her er det verdt å vente.

Anders Bye

Lege: Anders Bye Skrevet

Enig med en her, føler ikke helt at han hører på meg. En smule vanskelig å snakke med, og til dels liten forståelse for problemstillingene som fremsettes.