Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Min fantasiske lege Sissel Bergflødt Lahna!!
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetJeg er så heldig som fikk Lahna som lege allerede da jeg var 16-17 år,hun har stått ved min side i tykt og tynt siden og aldri gitt meg opp!! Da jeg trengte noen som kunne se meg,lytte og behandle meg riktig,har jeg alltid følt en enorm trygghet hos Lahna da hun alltid har en rekke alternativer og en ståpåvilje for at livet mitt skal bli å bra som mulig!! Jeg har vært plaget iover 10 år av dårlig helse og hadde jeg ikke hatt Lahna ved min side,er jeg ikke sikker på om jeg hadde sitti her idag. Jeg er idag 32 år og stolt over dit jeg har kommet!! Men dette hadde ikke vært mulig uten min fastlege,så tusen takk for at du er så dyktig på det du gjør.
Fastlegen min i 15 år.
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetEn god fastlege som jeg har hatt i snart 15 år. Faglig dyktig og god menneske kjenner. Bestandig kommet til en konklusjon når jeg kommet til han med spørsmål om min helse. Trenger jeg annen hjelp enn fastlege hjelper han meg omgående med søknad. Meget effektiv.
Svært fornøyd
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetEr sjeldent hos legen, og kan derfor ikke skryte på meg mye erfaring med forskjellige leger, men jeg mener at jeg har noe innsikt i hva folk flest forventer av sin lege. At han/hun lytter, forklarer og behandler det som lar seg behandle.
Var idag til undersøkelse og ble møtt av et smil jeg fort forstod at jeg kunne betro meg til! En trygg, dyktig, avslappet og rolig lege som jeg definitivt føler meg trygg hos, og kan anbefale til andre.
Jeg vet at jeg kommer til å få god hjelp neste gang jeg trenger det
Helhetlig og faglig dyktig
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetByttet til Dr Lahna for noen år siden og er veldig fornøyd. Hun er helhetlig i sin tilnærming og jeg føler meg svært trygg på hennes faglige vurderinger. Får raskt time og tilbakemeldinger raskt dersom det er prøver eller henvisninger som skal følges opp.
Rask og god oppfølging
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetEn hyggelig lege med rask og god oppfølging. Har tatt nødvendige blodprøver, lyttet til meg og gitt meg god oppfølging under en lengre sykdomsperiode. Har hatt en del kommunikasjon via e-konsultasjon utover i sykdomsperioden. Har der fått raske og hyggelige svar fra legen, noe som er veldig effektivt og kan anbefales.