Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Kjempeflink lege som lytter til pasienten

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

Jeg føler meg skikkelig bra ivaretatt av Dan Nørager. Hører etter hva jeg sier og forstår meg. Er ikke redd for å si fra hvis han føler noe vil bli bedre utredet hos spesialist, og så henvise meg videre. Kan være litt forsinkelse på venterommet, men sjeldent mye. Prisen du må være villig å betale for å ha en lege som gir seg tid til DEG når du trenger det, er at du må kunne akseptere at noen ganger hadde ham eller hende FØR deg kanskje noe som trengte mer tid enn egentlig avsatt. Nytter ikke å sitte og sutre da. Jeg er i alle fall kjempefornøyd og kan anbefale dr. Dan på det varmeste.

Tid når det trengs

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Joda, det kan være litt å sitte på venterommet, men det gjør jeg da gladelig i visshet om at den gangen jeg trenger litt lenger tid inne hos legen, ja da får jeg det! Hun har et godt "blikk" og er absolutt en lege jeg stoler på!

Verdenst beste fastlege!

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

En fastlege som lytter, bryr seg, er flink, saklig og proff i jobben sin. Får veldig god tillit hos barn og voske.

Har dårlig tid...

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Alltid forsinket. Kommer til og med for sent til første time om morgenen. Ser lite på pasienten. Skriver ut hemvisninger mens pasienten forklarer sykdomsbilde. Lytter lite. Dåelig tid. Ikke interessert i å følge opp pasienten.

Gode sosiale antenner

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Alltid forsinket, og med lite tid, men hun tar igjen veldig mye ved å ha gode sosiale antenner. Syns det siste er mangelvare hos svært mange leger, så jeg har blitt værende hos Lahna i over 5 år til tross for tiden på venteværelset.