Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

En kunnskapsrik lege som lytter

Lege: Saimah Ahmad Skrevet

Flyttet fra Frogner for ett år siden men har valgt å beholde Saimah og heller reise lenger for legetimer. Mitt inntrykk er at det ikke finnes mange som har hennes balanse mellom kunnskap, effektivitet og medmenneskelighet, og jeg føler meg hørt hver gang jeg må ta turen. Veldig glad for at jeg fikk henne anbefalt da jeg kom til Oslo.

Den aller beste fastlegen

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Kamøy er positiv, serviceinnstilt, hjelpsom, følger opp og finner gode løsninger. Måtte dessverre si opp Eivind som fastlege, pga flytting. Har du mulighet til å få han som fastlege så gjør det!

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Atle Klovning Skrevet

Dr. Klovning er en fantastisk lege. Han tar seg god tid til å lytte, gir klare og gode tilbakemeldinger, og responderer raskt ved henvendelser i min helse.

Da jeg forleden tok influensavaksinen hos han hadde vi en hyggelig samtale, mens vi ventet på å se hvordan jeg responderte på den. Han er jordnær, blid og lett å åpne seg for.

Han ser hva jeg som pasient har behov for å sørger for at jeg får det jeg trenger. Anbefales på det varmeste.

Dyktig og omtenksom

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Eivind er en hyggelig og imøtekommende lege som er opptatt av å finne en løsning som både passer meg som pasient, men også ivaretar helsen min. Han er også god å snakke med og tar seg tid til å lytte til hva jeg har å si.

Umulig å få tak i

Lege: Atle Klovning Skrevet

Ikke digitalt tilgjengelig. Svarer ikke på mail. Selv om viktig. Må purre på epikrise selv om det står om innleggelse. Holder ofte ikke avtaler. Sjeldent tilgjengelig.