Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Kunnskapsrik og medmenneske

Lege: Atle Klovning Skrevet

Svært fornøyd. Tenker utenfor boksen. Ikke pretensiøs, og en god lytter. Tatt tilleggsutdannelse utdannelse innenfor psykiatri (?) hvilket gir han større dybde.

Kompetent og interessert

Lege: Atle Klovning Skrevet

Jeg føler meg svært godt ivaretatt på en interessert og kompetent måte med henvisninger og god oppfølging.
Jeg gir han mitt beste skussmål.

TILSTEDEVÆRELSE -

INGEN ved siden

[navn fjernet av moderator]

Fantastisk, rett og slett

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Hadde Kamøy i flere år da jeg bodde i Oslo og har fortsatt ikke byttet selv om jeg bor 10 mil unna. Det er upraktisk, men rett og slett en lege jeg har vanskelig for å bytte fra. Han er hyggelig, lytter og veldig seriøs. Spør flere ganger om det er noe mer jeg lurer på, og henviser til andre spesialister ved behov. Han har god forståelse for koblingen mellom psykiske og fysiske plager, noe som for meg ikke er en selvfølge i møte med helsepersonell generelt. Jeg føler meg rett og slett trygg og veldig ivaretatt i møte med han.

Tillitsskapende, behagelig og lyttende

Lege: Terje Grøttum Skrevet

Fikk Grøttum som fastlege for en kort stund siden. Han har tatt meg og min diagnose på alvor, vist mye forståelse, og henvist til nødvendige undersøkelser. Han samhandler utrolig godt med både NAV og spesialisthelsetjenesten. Han følger opp, viser at han bryr seg og gir gode medisinske og medmenneskelige råd.