Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter
Kunnskapsrik og medmenneske
Lege: Atle Klovning SkrevetSvært fornøyd. Tenker utenfor boksen. Ikke pretensiøs, og en god lytter. Tatt tilleggsutdannelse utdannelse innenfor psykiatri (?) hvilket gir han større dybde.
Kompetent og interessert
Lege: Atle Klovning SkrevetJeg føler meg svært godt ivaretatt på en interessert og kompetent måte med henvisninger og god oppfølging.
Jeg gir han mitt beste skussmål.
TILSTEDEVÆRELSE -
Lege: Saimah Ahmad Skrevetomsorg, engasj.ment, entusiasme -
MODER jord for kropp/sjel -
INGEN over.
INGEN ved siden
[navn fjernet av moderator]
Fantastisk, rett og slett
Lege: Eivind Kamøy SkrevetHadde Kamøy i flere år da jeg bodde i Oslo og har fortsatt ikke byttet selv om jeg bor 10 mil unna. Det er upraktisk, men rett og slett en lege jeg har vanskelig for å bytte fra. Han er hyggelig, lytter og veldig seriøs. Spør flere ganger om det er noe mer jeg lurer på, og henviser til andre spesialister ved behov. Han har god forståelse for koblingen mellom psykiske og fysiske plager, noe som for meg ikke er en selvfølge i møte med helsepersonell generelt. Jeg føler meg rett og slett trygg og veldig ivaretatt i møte med han.
Tillitsskapende, behagelig og lyttende
Lege: Terje Grøttum SkrevetFikk Grøttum som fastlege for en kort stund siden. Han har tatt meg og min diagnose på alvor, vist mye forståelse, og henvist til nødvendige undersøkelser. Han samhandler utrolig godt med både NAV og spesialisthelsetjenesten. Han følger opp, viser at han bryr seg og gir gode medisinske og medmenneskelige råd.