Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Dyktig lege

Lege: Saimah Ahmad Skrevet

Veldig flink lege, valgte å beholde henne selv etter flytting og etter at hun kun jobber 2 dager i uken. Vikarene er også flinke (Guro og Sana).

Hun lytter og gir gode råd. Har alltid fått henvisning når jeg har en antagelse om hva sykdommen kan være.

Veldig behagelig måte å snakke på og tar symptomene seriøse.

Treg

Lege: Atle Klovning Skrevet

Etter å ha fått en henvisning til spesialist har jeg ventet nesten et halvt år der jeg har ventet på at Atle skal sende meg videre (jeg kan ikke ta kontakt med spesialist selv). Etter å ha ringt legekontoret fem ganger over noen uker får jeg bare beskjed om at de skal purre på han, men ingenting skjer.

Han svarer heller ikke på helsenorge.no.

I tillegg ble legetimen min flyttet i veldig kort tid før avtalt tid. Når jeg hadde legetime måtte jeg vente over en halvtime lengre en avtalt tid på venterommet.

Helhetlig, godt orientert, medmenneskelig og løsningsorientert

Lege: Terje Grøttum Skrevet

Fått hjelp og behandling innen både psykisk og fysisk helse av Terje Grøttum. Terje har vært eksepsjonelt flink til å følge meg opp både som pasiert og person, og bidrar med medisinsk tyngde, som trygg samtalepartner og med gode råd generelt. Uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt; om alle fastleger hadde vært som Terje hadde verden vært et bedre sted. :)

Flink, tilgjengelig og hyggelig lege

Lege: Olav Rønningen Wangensteen Skrevet

Er svært fornøyd med Wangensteen som min fastlege. Han tar seg tid til pasienten, følger med på hva man sier, og er omgjengelig.

Mangelfull oppfølging av pasient

Lege: Atle Klovning Skrevet

Følger ikke opp pasienten Har ringt 4 ganger og bedt han komme på hjemmebesøk til min gamle og syke mor. Umulig å komme i kontakt med ham.