Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsvang Legekontor
Effektiv og snill
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetBle møtt av en grei og dyktig dame. Fikk både resept og gode råd, og opplevde henne som svært effektiv. Bestilte også legetimen kun to timer før :D
Andre tilbakemeldinger her samsvarer ikke med den opplevelsen jeg fikk hos henne. Veldig fornøyd!
Jeg fikk ikke noe ut av å komme til legen
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetAlt jeg sa ble notert inn på pcen, men jeg fikk ingen veiledning eller tips som kan hjelpe meg videre.
Jeg fikk inntrykk av ikke å bli tatt på alvor og måtte selv presse på for å bli hørt på og i det minste fått tatt en blodprøve for å sjekke opp på ting.
Anbefaler ikke å ha denne fastlegen.
Umulig å kontakte
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetMå bytte fastlege, da det er umulig å kontakte henne. For problemer som en fastlege bør kontaktes, er jeg nødt til å ringe legevakt for å få hjelp. Dette er ikke sånn det burde være. Anbefaler dere å holde dere unna. Har ikke hatt kontakt med henne, så er ikke noe med henne som er galt, fra min opplevelse.
Kviet meg for å gå til legen, å ikke bli hørt en gang til
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetEnkel på prate med.
Har dessverre ikke fått følelsen av å bli tatt på alvor med symptomer.
Synes det er vondt å høre at sine plager er "bagateller" som ikke er farlige. Man går ikke til legen for moroskyld.
Første erfaring
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetJeg fikk brev med invitasjon til å bestille time, men når jeg kom, legen hadde ikke noe å si til meg. Fikk inntrykk at jeg ble innkalt unødvendig. Ble ikke sjekket på noen måte.
Det finnes ikke navn på legesentret. Vinduene utvendig er dekket av markiser og det er ikke mulig å finne navn på kontoret.
Måtte vente på legen 15 minutter. Dørene var stengt, vindu til resepsjonist også, ingen informasjon. Veldig ubehagelig følelse.