Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsvang Legekontor
Glemsk og utilgjengelig
Lege: May Berit Barli SkrevetEt hyggelig og imøtekommende menneske, alt i alt, men likevel ikke helt tilstede for å være en god fastlege. Ba om en henvisning i april måned, ble fortalt at denne ble sendt først i oktober. Når jeg ringer behandlingsstedet, viser det seg at de ikke har mottatt noen henvisning i det hele tatt.
Første ledige time er ofte to-tre uker frem i tid, og selv med avtalt time sitter jeg som regel 50-60 minutter etter tiden og venter på å komme inn.
Ba om en resept tre ganger, som hun har glemt av hver gang.
Dårlig
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetFår inntrykk av at denne legen bare er ute etter penger. Blitt kastet ut etter ti minutter og deretter bedt om å bestille ny time, i tillegg at jeg på e-konsultasjon ikke får mulighet til å svare da hun avslutter konsultasjonen. Slik at jeg må starte ny konsultasjon for å få hjelp. Ikke bare det, hun anbefaler også bare reseptfrie «medisiner» fra apoteket.
Gjør deg selv en tjeneste å aldri gå hit!
Fraværende
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetSærs utilgjengelig og litt imøtekommende. STYR UNNA
Hun har lite eller ingen forståelse for sammensatte forløp.
Verste opplevelse noen sinne!
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetDenne legen ligger på topp på min liste over verste opplevelser i helsevesenet. Har besøk denne legen tre ganger, og ingen av disse gangene har jeg opplevd å bli hørt, eller tatt på alvor. Ved siste besøk uttrykte jeg min frustrasjon over manglende hjelp. Hun presterte dermed å si at det er hun som er legen og det er hun som vet best. Som pasient opplever jeg manglende evne til å lytte, raske konklusjoner, nedlatende tone, og manglende oppfølging. Styr unna denne legen! Verre har jeg ikke vært borti! Hadde det vært mulig, ville hun fått 0 stjerner.
Tar deg ikke seriøst
Lege: Unni Britt Velle Sørli SkrevetHører ikke på hva du sier, gidder ikke se på problemet ditt,
Gikk derfra uten noen løsning og ikke følt meg hørt på